resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29756
    motive olmuş terim ile motivasyonu bozulmuş terim arasındaki farkı 20-21 sezonunda net gözlemledik.

    fatih öztürk, linnes, emre taşdemir, donk oğulcan gibi isimlerle çıkıp da rakiplerini ezdiği maçlar olduğu gibi, mohammed falcao feghouli babel onyekuru vs hepsini kullanıp kaleye yaklaşamadığı maçlar da oldu.

    sene başında taylanı yeni mevkiye adapte edip sezonda ayakta kalmamızı sağlayan da kendisi, hazır gelen onyekurunun gözlerimizin önünde çöküşüne şahit olmamıza neden olan da.

    8 maç üst üste ki içinde trabzon, fener, başakşehir alanya gibi maçlar var kazanan da kendisi, ankaragücü rize hatay gibi takımlara üst üste 5 maçta 4 kez puan bırakan da.

    taraftar olarak hala terimin arkasındayız, çünkü kendisi bize yapabileceklerini zaten ispat etti ve bu sezon da büyük hocalığında esintiler sundu.

    taraftar olarak yetti artık bıraksın da diyoruz, çünkü biliyoruz ki camiadaki en küçük kıvılcımlar kendisi tarafından yangına çevriliyor, motivasyonu inanılmaz bozulabiliyor; üstüne üstük de motivasyonu bozuk terim’in takımı ne sahada top oynuyor, ne de bireysel olarak iyi durumda gözüküyor.

    kısacası hoca bu sene taraftarların kafasını çok karıştırdı, 1 haftada tüm taraftara helal olsun dedirtip ertesi hafta en büyük destekçisinin aklına bile acaba bırakma zamanı gelmiş miyi getirtti.

    sevgili hocam, şampiyonluktan kimsenin ümidi kalmadı ama senden beklentimiz, son düdüğe kadar yarışın içinde kalmamızı sağlayacak galibiyetler almamızı sağlaman.

    taraftarların ve dünyanın gözündeki büyük galatasaray imajının oluşumunda büyük katkın var, umarım kendini hatırlar ve taraftarların aklındaki bu ikilimleri olumlu yönde azaltacak bir lig sonu yaşatırsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın