• 3261
    abartı olmaksızın üç gün önce lemina hakkında müzmin sakat neden bir daha alınıyor diye eleştiriler dönerken bugün lemina beşiktaşa kaptırılacak diye beceriksiz ilan edilen yönetim.

    kulübün ekonomik durumu ortada. euro kurunun geldiği nokta ortada. para yoksa transfer de yok. bu kadar basit bir denklem. dün elektrik faturasını ödeyemeyen bjk nasıl transfer yapıyor, fb nasıl kasımpaşadan oyuncuyu bedava alıyor itirazlarına girmeyelim. orada kanunun arkadan dolanılması dediğimiz enteresan şeyler dönüyor. aynısını niye yapmıyorsunuz demem. zira o yapılanlar da bugün gözükmese de yarın kulübe sokulmuş birer kazık olarak tarihte yerini alacak.

    bu sene harcama limitimiz yüksek biz neden bu transferleri yapamıyoruz ki, bak limit de var? kardeş limitin var olması paranın var olduğunu göstermez. seneye o limit de düşecek.

    mert hakan transferinde üzerine düşeni yapmamış? anlaşmanın yapıldığı dönem pandemi denen garabet yoktu. temmuz ayında halen devam ediyordu ekonomik etkileri. karşı taraf bana ne sizin süreniz doldu, daha fazla veren var, o kadar verirseniz gelirim diyorsa bye bye. bunu diyen iki gol üç asist yapınca maaşına zam ister, vermeyince somurtur oynamaz. kaldı ki profesyonel adam, sen ödemezsen gider denirse, gs de profesyonel kulüp, ekonomik şartlar o an el vermediyse yapacak bir şey yok.

    mensah transferinde biz onu alacağız denmedi.bir toplantıda mensahı abdurrahim beye sorun gibi bir şeyler dedi. ya alınacak dendiğinde mensah başlığı kıyamet yeri gibiydi, vurdumduymazdan tutun küme düşen takımdan alındı ne bekliyorsunuza kadar neler vardı. la kayseri 3.8 milyona maliyetlenmiş, parası yok, maliyeti çıkarması için 5 milyon euroya elden çıkarılması lazım. biz mi onun altına giricez? bjk girdi, hayırlı olsun.

    oyuncu satamıyoruz! doğru. gitmek istemeyen adama ne yapacaksın? ayaklarına zincir bağlayıp kum ocağında çalıştırmakla mı tehdit edeceksin. oyuncu göndermeyi becerememek giye bir şey var. fb çok iyiymiş, bakın max kruse 'u çok güzel gönderdiler. elindeki adam gitmek istemiyorsa, git dediğinde bonservisimi vermezsen gitmem diyorsa sonuna kadar kullanacaksın. o da sonraki sene iyi sözleşme kapmak için akıllı ise köpek gibi oynayacak. sonra bonservis kazandırmasa da yıllık bedelinin hakkını verir. olmadı, oynamadı. yapacak bir şey yok. sözleşme sağlam, fifa genelde futbolcunun arkasında.. keyfimin kahyası oynama dedi diye oynamazsa hiçbir yaptırım uygulayamıyorsun.

    sonuç olarak, üzmeyin kendinizi. bu yönetim transfer konusunda çok becerikli olmayabilir. kulübün parasını yemesin, geleceğini ipotek altına almasın yeterli. önceki transfer dönemleri bir dönem yaşanan forvet krizi haricinde öyle fecaat de olmadı zira. örneğin geçen sene kurulan takıma kötü laf eden tek adam hatırlamıyorum. falcao sürecinde yönetime hata etti diyenlerin hepsi o gün bayram ediyordu. enteresan şeyler bunlar.

    not: mustafa başkanı da, fatih terim'i de abim gibi seviyorum. çünkü ikisi de bizden biri. eleştirilere mantıklı yaklaşamıyor olabilirim.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın