• 21166
    sabir sahibi taraftarlar tarafından, başarı odaklı olmadan 2 sene desteklenebilirse önü acik olabilecek futbol takımı.

    bu takım, city'den gelen fernando, premier lig görüp şımaran ndiaye gibi hırs yoksunu, galatasaray ile hicbir duygusal bağı olmayan futbolcular ile asla başarı kazanamaz. süper ligde şampiyonluk tabii ki gelebilir ama beni kesmiyor. süper ligin kalburüstü takımlarından sayilan trabzonspor'a karşı 20 dakika iyi oynayınca muhteşem takım olduğumuz sanılıyor, elin benfica'si gelip terlemeden yenip gidiyor. 10 milyona forvet alinca her sey super olacak, hatta uefa kupasini alacağız bile sanıldı. avrupa'da varlık bile gösteremiyoruz, bırakın forvetsiz olma muhabbetlerini. portekiz liginin 7.si de gelse içimiz rahat olamaz.

    simdi 2 adet genç stoper alındı onlar bir uyum sağlasın. altyapıdan gelen gençlerimiz süre almaya başlasın. fatih terim'in sistemine oyuncularimiz alışsın. o zaman güzel olacak. biraz sabır lazim. feghouli, belhanda gibi adamlardan kurtulalım. 2 maçla 2 transferle 1 sezonla olmuyor hiçbir şey.

    çok iyi oldu ya benfica yenilgisi. valla. su kendimizi dev aynasında görmekten ne zaman vazgeçeceğiz? sanki surekli avrupada rakipleri dağıtıyoruz. 1 2 donem denk gelmiş, 1 2 buyuk takım yenmişiz, sanıyoruz ki avrupa'nin en büyüklerindeniz. buyuk buyuk konusuyoruz. alanyaspor'a karşı oynarken formayı koymak yetiyor da elalem surunduyor iste adami boyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın