• 15
    en son mancini'nin adam akıllı oynatmaya çalıştığı ve bir nebze başardığı oyundur. şu adamın hakkını yemeyin yahu. gelir gelmez ilk açıklaması "günde 3 öğün savunma çalışmalıyız" diyen adamı pas geçmeyin artık. real'den 4 yediğimiz maç hariç ki o maçta kalecimiz eray'dı, büyük maçlarda gayet iyi pozisyon alıyorduk.

    iş gene dönüyor dolaşıyor burak ve umut'a geliyor. mancini'li sezonda kaçırdıkları gollerin üçte birini atmış olsalar şampiyonduk o sezon. millet de hocaya kızıyor, deplasmanda kazanamıyor diye. kardeşim savunma tamam da öndekiler kazmaysa mancini ne yapsın.

    tudor'a gelince, adamın şansı forvet hattımız. bruma, sneijder, eren ve podolski gibi top oynamayı bilen adamlar var ileride. ama şanssızlığı tempodan bir haber orta saha oyuncularına sahip olmamız. geridekileri çalıştırarak halledersin. pozisyon alacaklar, kaymalara dikkat edecekler falan. bunlar çalışılır. orta saha dinamizmini ne yapacaksın. bu varsa vardır, yoksa yoktur. bizde birazcık tolga'da var bu. adam da sakatlıktan dönüşte futbolu unutmuş gibi duruyor. zamanla sezon başındaki haline döner diyelim. yeter mi peki, bence yetmez.

    bence önümüzde 2 seçenek var;

    ya bildiğimiz oyunu oynayacağız yani 4-2-3-1.
    ya da 3'lü oynayacaksak kenarlardan birine linnes'i mutlaka yerleştireceğiz. diğer kanada da ya sabri geçecek ya da rodrigues'i bu oyuna ikna edeceğiz. tolga mutlak suretle oynamalı. 27.02.2017 gs-bjk maçında yasin, balta ve selçuk yerlerine sabri, linnes ve tolga ile başlamış olsak çok daha etkili ataklar geliştirebilirdik. savunmada da zerre sıkıntı olmazdı.

    kaldı ki yavaş yavaş oraya doğru gidiyoruz bence. selçuk'un suyu çok ısındı, carole ben sol bek değilim diye bağırdıkça sol stopere evrilme süreci hızlanacak ki bu balta'nın da sonu olacaktır. geriye yasin kalıyor. onu da bir şekilde yedik mi tamamdır. rodrigues hoca torpilinden bence bunu yapmaya müsait, bunlar oldukça daha derli toplu oynayan bir takıma dönüşürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın