• 35
    #1952011 : kısacası bilgiç diyor ki, küfür etmiyorum bana saldırmayın. küfür etmiyorum o halde provoke de etmiyorum. ya bu nasıl zihniyettir?

    bakın zat-ı şahaneleri ne demiş:

    --- alıntı ---

    küfür etmeden özgürce entry giren yazar. küfür edersem moderasyonun eli de armut toplamaz ceza verirler. küfür edilmemesi durumunda da, okuyacaksınız yapacak bir şey yok. ya da bloklayabilirsiniz tabi. hayır sanki girmişim nick altına başlamışım a'dan z'ye küfüre.

    ortam gerilmesin istiyorsan, gerilmeyeceksin. bu kadar basit. ben diyor muyum sayın admin kardeşler neler oluyor diye?

    --- alıntı ---

    ''özgürce''

    özgürce...

    özgürce

    ne oldu kardeş? özgürlüğü akbabalar mı kaptı? işine gelene ''ama ben özgürce fikir belirtiyorum...'' işine gelen ''sen bilmiyorsun, ben biliyorum.''

    buna sanki menfaat hususunda bir şeyler deniyordu. aklıma gelmedi. zira bakınız küfür de etmedim.

    ne çok seversin millete ''sen haksızsın'' demeyi. bir sus kardeşim. kendi işine bak. kendi önünden ye. ne diye ortalığı karıştırırsın?

    --- alıntı ---

    çok ahmet çakar twitter'ında takıldığını düşünüyorum. zekasının zekatını verecekmiş. :(
    hayır, sosyal bir konuda konuşuyorsun. kaç sosyal bilimci tanıyorsun, en son hangi panele baktın, literatürle aran nasıl bunları geçtim bak, başka şey soracağım. türkçe ve imladan haberin var mı?

    ha birde (bkz: #1929448) bu var. sanki kiss cam gelirse zorla öptürecekler paşamı.
    edit: adam bilgisiz, yapacak bir şey yok. :( eğitim sisteminin nasıl işlediğini görüyoruz işte. "bunlar" böyle.

    --- alıntı ---

    aşağılayıcı üslupta nirvana... ve son sözü 'bunlar'.

    ötekileştirme...

    saygısızlık... ( bu arada belirteyim, saygısızlık ne demektir bilgiçciğim? herhangi bir durum, fikir veya nesneye hoşgörü göstermemektir. küfür değil yani. buradan sana ekmek çıkmaz, üzgünüm. senin tarzınla ''kıps''.)

    içi gidiyordur bilgiçin. şimdi bu yazıyı en az 4-5 kere okur. hakaret arar, şikayet edecek yer arar. üzgünüm, bulamazsın. küfür etmeden, ceza yemeden çat çat vuracağım gerçekleri yüzüne. yersen!
App Store'dan indirin Google Play'den alın