• 16
    laga luga.

    madem hicap duyuyosun sana yapılanlardan ; görevine son verildiği akşam çağır basını, aklından geçen her şeyi söyle. sana karşı duruna, kuyunu kazanı, yüzüne gülüp arkandan iş çevireni fşa et. ondan sonra de ki ; '' benim vicdan muhasabem budur. bunları yapan adamlarla bir daha sıçmaya gitmem. bugün yol yakınken ilk defa konuştum. daha da polemik yaptırmayacağım. aslolan gerçekten galatasaraydır. galatasaray'a başarılar. ''

    ama yok illa süreç uzasın 3 ay. basın tonla haber yapsın. yok yere bütün futbolcular, kulüp, teknik heyet, taraftar gerilsin. ciğeri 5 para etmez adamlar orda burda '' galatasaray'da kaosun perde arkası az sonra!!!!!!!!!! '' diye dandik programlarında manşet geçsin. sonra sen birgün çık - ki bu bir gün 2013-2014 sezonunun en kritik dönemeci - üstü kapalı yönetime giydir. niye ? aslolan galatasaray çünkü.

    hollanda maçı kazanılsaydı hiçbir şey yoktu. brezilyaya ne zaman gidiyoz onu konuşuyoduk. ne zaman işler boka sardı, o zaman yine bu sihirli sözcüğü duyduk, '' aslolan galatasaray.. ''

    aslolan bizim için galatasaray bizim için !

    sen, o, öbürü. şahsi meseleleriniz için bu takımı kullanan, bu takım üzerinden ufakcıkta olsa rant sağlamaya kalkan, çaycısından kulüp başkanına, imparatoruna kadar.

    aslonan galatasaray, aslolan galatasaray taraftarıdır... sizlerin galatasaray taraftarlığı mertebesine erişecek kudretinizi yok.

    şefahatinizden vazgeçtik, mezarımızdan taş çalmayın yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın