• 90
    sevgili kardesim, gece gece basligini okudum ve hastaliginin haberiyle sikip attin beni. yetmiyormus gibi "tedavi olmayacagim" tribinle sandalyeye yapistim.

    hayata bu kadar boktan baslamanin vermis oldugu hayal kirikligini anliyorum ancak, bak erkeklerin %56'si yakalandigi kanseri yeniyor. %56 lan. sen niye bunlardan biri olmayasin? nedir bu vazgecmislik?

    gecenlerde bi haber okudum. antalya'da mazlum sariaslan diye biri testis kanseri oldugunu ogrenmis. savasmis ve kazanmis. akabininde kanser sol ve sag akcigerlerinde yeniden belirmis. vazgecmemis ve her ikisinden de kurtulmus. yani toplamda 3 kanserli bölgesine ragmen savasi kazanmis. uzun tedavinin ardindan sapasaglam evine yollamislar adamcagizi ve 3 ay sonra felc olmus. bildigin yatalak felc. beynindeki kesfedilen tumor adami felc etmis ama yilmamis. tumoru de aldirmis ve 6 aylik fizik tedavinin ardindan, bugun esiyle el ele saglikli bir sekilde hayatina devam ediyor. dunyanin bir yerinde birileri belkide hayatlarinin en kotu hastaliklarina yakalanip, sevgiyle, askla, inanarak hastaligini yeniyor.

    sen neden yenemeyesin? senin eksigin nedir? sen de kazanirsin. siker atarsin o hastaligi.

    kimimizin hayalleri yok ki? yuzde kacimiz istedigi hayati yasiyor? sen simdi keskin bir viraji döneceksin. tedavi olmayi kabul etmeyerek bu viraja bodoslama giremezsin. bas frene, cevir lan su direksiyonu.

    cevir ki, gel yaz burada, fenerbahce'ye kufret. bagira cagira mac seyret. yarin cikar biri karsina hayatini degistirir. cikmaz deme! cikiyor amina koyim. cikiyor iste.
    kendini hastaligini yenmis, sabahlari kosusunu yapan, evinde mutlu, isi gucu basindan askin biri olarak hayal et. eve geldiginde boynuna atlayan cocuklarin. ilk baba dedikleri an. esinin karninda bebeginin o tekmeleri hissettigin an.

    cocuklarina alacagin galatasaray formalari. daha nice sampiyonluklar kutlayacaksin. torunlarin olacak belkide...

    sikmisim kanseri. seni bu hayallerinden mahrum edecek hicbir hastalik yok sen istemedikten sonra.

    zor olacak yalan yok. ama ne diyor imparator; "kaybettiginde degil, vazgectiginde yenilirsin, kaybetmekten korma!"

    dualarim seninle. bu dunyada ne ilk ne de son kanser olmus kisi sensin. dunya bu orospu cocugu hastaligi itin gotune sokan, vazgecmemis ve kazanmis insanlarla dolu. sen de bunlardan biri ol.

    biz ustumuze dusen bir vazife varsa yapariz.

    allah yardimcin olsun...

    http://gundem.milliyet.com.tr/...lt.htm?ref=OtherNews
    http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/.../large/713750483.jpg
    http://24.media.tumblr.com/...nOy1rvrjymo1_500.jpg
    http://24.media.tumblr.com/...45I1rk36vho1_500.jpg
    http://cdn.sheknows.com/...oman-and-husband.jpg
    http://huntingbusinessmarketing.com/...Grandson-Fishing.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın