• 1
    seçil erzan dolandırıcılık dosyasında yeni karakter açıldı. seçil erzan'ın erkek kuzeni kendisi.

    anladığım kadarıyla seçil hanım ortalığı öyle bir karıştırmış ki, herkes birbirini suçluyor.

    tanın bir yazışmasında bu işin başında 'candaş gürol' hayvanı var diyor. başka bir yazışmasında 'terim'e yaranacağım diye, ne yaptığının farkında mısın?'. bu dosyanın bu kadar karışmasının tek sebebi seçil. herkese nabza göre şerbet vermiş. atilla fonun başında candaş var sanıyor, candaş terim'i suçluyor, mert çetin fona adam çekmeye çalışıyor, arda adam çekmeye çalışıyor. bu arada herkesle 'aman hoca duymasın' tadında yazışmalar var. tanın ise önüne geleni suçluyor gibi.

    seçil'in üçüncü aşkı ortaya çıktı. reiki ile dalga geçenlere selam olsun. nuri, candaş ve atilla baltaş. aşk dörtlemesini aktive etmiş seçil.

    neyse efendim, bu tanın'dan da para alınmış, vadesi gelince ödenmemiş. üstüne 150 bin nuri'den alındıktan sonra, 100 bin'i ali yörük ile bir yere gitmiş. kalan 50 bin'i de terim'in yardımcısı almış. herhalde selçuk inan bu isim.

    tanın 'ben de artık sana inanmıyorum, zaten sen de söylediklerine inanmıyorsun' diyor. sonra çaresizlikten tanın isimli arkadaş, bunun ponzi olduğunu bildiği halde iran'dan para bulmayı öneriyor. aracı moci olacak, iran'dan para seçil'e akıtılacak.

    yalnız anlamadığım kısım şu, benzer işlerle reza üzerinden türk bankacılık sisteminden iran ahmedinejat döneminde ambargo deliyordu. sanırım hala ambargo var iran'da, emin değilim.

    bu yazışma sonrası tanın denilen isim de dolandırıcılığa ortak oluyor.

    şu ana kadar okuduklarım arasında, seçil'in etrafında 4 grup var.

    1- bu iş için eleman olarak kullandıkları
    2- bu iş için kullandığı sevgilileri
    3- avken avcı olmaya çalışan fonzadeler
    4- bankacılık işlemlerini seçil'e devretmiş isimler.

    tahminen bu iş tamamlandığında 3. grupta yazışmasında falso olmayanlar* ve 4. gruptan isimler kurtulacak*. en azından adalet varsa o şekilde olmalı. kalan bütün isimler yargılanmalı. tahminen 4. grupta terim dışında başka isimler de var, ancak bunların medyada bir karşılığı olmadığı için isimleri ve konuşmaları ortaya çıkmadı.

    https://10haber.net/...rkinda-misin-328933/
App Store'dan indirin Google Play'den alın