• 1
    kaan kazgan, 3 kasım 1994 tarihinde sakarya'da dünyaya gelmiştir. spora 9 yaşında kick boks ile başlamasının yanı sıra bir süre ara vermesinden sonra 11 yaşında tekrar mma dövüşçüsü olarak devam etmiştir. aynı zamanda demir spor'da serbest güreş genç takım kaptanlığı da yapmış. 2011 yılından bu yana aktif olarak profesyonel maçlara çıkıyor. kaan kazgan, 2019 yılında türkiye ve yunanistan'ın yarıştığı survivor programına katılarak adından söz ettirmiştir. 2 kez muay thai türkiye şampiyonluğu ve 1 kez mma türkiye şampiyonluğu gibi unvanları bulunan kaan kazgan profesyonel olarak mma dövüşlerine çıkmaktadır.

    son dönemde adını başarılarıyla değil vücut geliştirme antrenörü savaş cebeci'nin "70 kilo kimse beni dövemez, ben 120 kiloyum" iddiasına verdiği cevaplarla duyurmuştur. 18.09.2023 tarihinde de beklenen olmuş, ikisi avam bir şekilde sokakta dövüşmüştür. bu iddiayı kanıtlamaya çabalaması nezdimce kaan'a eksi yazacaktır. profesyonel bir sporcunun böylesine saçma sapan bir duruma kendisini sokmaması gerekirdi.

    edit: kavga sonrası kaan'ın sosyal medya paylaşımlarını izledim. gerçekten inanılmaz şımarık ve cringe bir çocuk. bir sporcu gibi değil de mahalle abisi gibi cümlelerle konuşuyor, dövdüğü 50 yaşındaki adamın goygoyunu yapıyor ve hakaretlerine devam ediyor. kısa süreli şöhreti kaldıramayan milyon tane çöpün yanına hızlıca düşüyor. yazık gerçekten.
  • 3
    bugün her platformda karşıma çıkan, sokakta kavga eden gereksiz kişilerden biri. bir sporcu(!) olarak tabii ki sözlükte başlığı açılabilir ama keşke görmeseydim burada da kusacağım artık bunları görmekten. sosyal medya insanları öyle bir hale getirdi ki 50 yaşındaki adam sözde sporcu olan bir sokak hergelesiyle vs atma durumuna sokuyor kendini. diğeri de sporcuyum diyerek çevresine topladığı tonla adama video çektirerek kendi pr'ını yaptırıyor. ikisi de 5 kuruş etmez. suç bunlarda mı? değil tabii ki bunlara bu etkileşimleri veren kokuşmuş toplumda.
  • 5
    bomboş bir mma dövüşçüsüdür, kariyerinde karşılaştığı 2-3 tane eli yüzü düzgün adam var onlardan da dayak yemiştir. en son afgan falan dövüyordu boş beleş organizasyonlarda. bunun bir “sporcu” olarak bu işten para kazanması imkansız. çünkü yetenekli bir adam değil, profesyonel arenada iş yapabilecek düzeyde olmadığından gözünü sosyal medyaya çevirmiş.

    savaş denen boş beleş adamı ben de sevmiyorum ama sen lisanslı sporcusun ne işin var sokak dövüşünde? ha dersin ki kardeşim gel organizasyon yapalım hakemli eldivenli bir ringe çıkalım, orada bakalım 70 kilo adamdan dayak yiyor musun diye. bu kadar çirkin bir görüntü de vermezsin.

    bence ilgili şahıslar için adli işlem başlatılmalı, bu elemanın lisansı da iptal olmalı ki çok yüksek ihtimalle bir daha türkiye’ye organizasyona çıkamaz bu.
  • 7
    savaş cebeci gibi 50 yaşında, yumruk atmayı, pozisyon almayı dahi bilmeyen birisine karşı amatörce dövüşmüştür. savaşın refleksleri sağlam olsa ve aparkat gibi bir teknikten haberi olsa, altına girmeye çalıştığı an halı gibi sererdi tüysiklet rakibini.

    15 yıldır kyokushin’den, kickbox’a kadar her türlü dövüş sporunu yapmış birisi olarak savaş hocanın cahilliğine ve uzak doğu dövüş sanatlarına bu kadar uzak olmasına çok şaşırdım.
  • 8
    gençligim mike tyson maçlari izlemek ile geçtigi için, dövüs sporlari ve bilhassa boksa merakliyimdir. bugün tesadüfen haber kanallarini tararken önüme bu haber düstü ve hadi lan dedim, bu izbandut gibi herif, nasil bu çocuktan dayak yedi ve video'yu izleidm.

    https://www.ensonhaber.com/...mrukla-yere-devrildi

    öncelikle ortada bir dayak atma veya yeme yok. kaan denilen herif savas'in üzerine çullanmis ve pataküte yumruklar, dirsekler savurmus. savurdugu dirseklerden biri savas'in kasini patlatmis. haberde bir yumrukta yere serdigi yaziyor da, o yüden dedim.

    izlenimlerim: savas'in götü yememis disarda dövüsmeye. ringe davet etmis, kaan da gençliginin verdigi adrenalinle çok ötüyodun, gel burda dövüselim demis. savas'in vücut dili dövüsmek istemiyorum diyor. ya tirsti, ya da efendi gibi ringde dövüsmek istedi. ki dogru olan da buydu. yani yaptigi bir yanlisi (sosyal medya'dan meydan okumalar) ringde dövüserek düzeltebilirdi.

    sonuç: savas agzinin payini aldi. kaan da yeni süper killer machine'imiz oldu. vatana millete hayirli ugurulu olsun. bundan sonra bol bol meydan okuma videolari ve pataküte dövüs videolari izleriz internette. simdi kaan'a kim meydan okuyacak acaba?

    ha bir de, savas sanki iyi bir halt yemis gibi sonra bir de helal olsun, beni dövdü falan diyo. aslinda bi olayin burada gündem bile olmamasi gerekiyor ama belki biri okur da, bunun aslinda ne kadar saçma bir olay olduguna idrak eder. kaan efendinin tavirlarina hiç deginmiyorum. belli ki 50 yasinda bir ihtiyari altina alip bir iki yumruk sallayinca kendini dünya sampiyonu zannediyor. nerden baksan tutarsizlik, nerden baksan ahmakça..

    arkadasim. kaba kuvvet çözüm degildir. aklinizi kullanin. bana kalirsa hatta mma da bir spor bile degildir. bu sebebledir ki, çocuklarima capoeira yaptiriyorum. temas yok, mis gibi spor. hem spor, hem müzik, hem figürler. çocularinizi bu tarz sporlara yönlendirin.
  • 11
    başlığı olması saçma biridir, sporcu falan değildir. çünkü mma bir spor değildir, dövüştür, şiddettir. insanların birbirini hınçla dövdüğü ve dışarıda yapsa üç sene yatacağı şeye spor demek hatadır. boks da dahil hiçbir dövüşü spor saymıyorum. yakında boksun da olimpiyatlardan çıkacağına inanıyorum.

    curlingden haltere her sporu seven ve seyreden biri olarak fikrim bu.
  • 12
    sözlükte başlığının açılmasına şaşırdığım mma ile uğraşan şahıs. kendisini yeni tanıdım. belli ki pr peşindeydi, bunu da başardı. ancak hakkında soruşturma başlatılması gerekiyor. ringi falan da geçelim, o dövüşün olduğu yerin etrafı bile boş değil. her yer daire dolu ve insanlar şaşkınlıkla balkondan olan biteni izliyor. böyle halka açık bir yerde şiddet eyleminde bulunamaz kimse. hanginiz ailenizle evinize dönerken böyle bir olayla karşılaşmak ister? herkes kafasına göre sürüyle toplanıp mahalle arasında kavga mı edecek? savaş cebeci adlı sahış 49 yaşındaymış. kırk dokuz. kondisyonu bitik, teknik bilmeyen, kağnı gibi yavaş bir adam. bir profesyonel, neden bu adamı ciddiye alır ki. bırakın konuşsun dursun. ilgilendiği alanda uluslararası bir başarısı olmayıp, tanınmayan hafif siklet bu arkadaşın lisansına bir süre el konulmalı.
  • 13
    boş boş konuşan, sürekli herkesle dalaşan aşırı özgüvenli savaş cebeci’yi pataklamıştır. bu durumda herhangi bir abesti iştigal eden bir durum yoktur. yaptıkları şey türk ceza kanuna göre şikayete tabidir. herhangi bir savcının resen soruşturma açabileceği, kamu davası niteliğinde suç oluşmamıştır. ayrıca oğlan ta nereden çıkıp, adamın istediği yere gelmiştir. kendi aralarında kavga edip, ayrılmışlardır. büyütülecek, aşağılanacak bir durum yoktur.
  • 14
    canım çalışmak istemiyor. bari analiz yapayım. malum gündemde bu var.

    kaan'ı da savaş'ı da sosyal medyadan takip ediyorum. ikisinin de dönemsel olarak videolarından takip ediyordum. izlediğim kadarıyla karakter analizi yapayım öncelikle.

    kaan: manyak bu herif. harbiden manyak. tüm mma'ciler gibi. mesele alanında üstlerde olması değil. o sporla amatör olarak ilgilenen biri bile cesur oluyor. olmak zorundasın. aksi takdirde ikinci dövüşünde ağzını yüzünü dağıtırlar. pipetle beslenirsin aylarca. kural yok sayılır dövüşürken. şakası yok işin. manyak dediysem iyi yönde bu arada. pitbull gibi rakibi bırakmayanlardan. kısa boylular böyledir. fiziksel olarak dezavantajlı görünürler ama denge ve dayanıklılık seviyeleri uzun boylulardan çok daha fazladır. lakin ben kaan'ın her şeye atar gider yaptığını sanmıyorum. dövüşmesinden belli zaten. bir adama nasıl zarar vereceğini biliyor. bi planı var. plana sadık kal ):

    savaş: yıllarını vücut geliştirmeye adamış bir adam. bu alanda ilerleyen herhangi bir türk bireyin savaş'ı tanımaması imkansız. zamanında gayet bilimsel şeyler üretiyordu. gördüğüm kadarıyla saçma kibiri haricinde bir falsosu yok. kendi hayatını yaşayan bir herif. öyle kimseye eyvallahı da yok. kendi çapında faydalı bir şekilde takılırken özellikle son yıllarda internetin toksikliğiyle tanışıp işte birilerine atar gider yaptı. onun haricinde zaten spor adamın hayatı.

    gelelim dövüşe; zaten bir süredir bu ikili birbirine zıttı. sürekli birbirlerine diss atıyorlardı. savaş, kalıbına güvenerek, 170 boyundaki adam beni dövemez falan deyip fitili ateşledi, kaan da sen öyle san deyip açıklama yaptı. jahrein de arada gazlayınca işler bu raddeye geldi. gelmemesi mümkün müydü, savaş, karşısındakini küçümsemeyip biraz ağırdan alsa, kaan da büyüğünü bilerek konuşsa bu kavga başlamazdı.

    kavga anı: şimdi ben savaş'ın sokakta kavga ettiğini sanmıyorum. herif kurallarla büyümüş biri. değilse vücut geliştirmede senelerce var olması imkansız. yediğin protein miktarından, uyku saatine kadar, antrenman günlerine, yaptığın kür'ün dönemleri falan, her şey kurallı ve o yönde hareket etmekte. bu da dışarıdaki hayatına yansır. zaten sokak kavgasında fazla aktif bir dönem yaşamazsın. yat, kalk, işe git, antrenman yap, sonra tekrar yat. hayat böyle çoğunlukla. bir de savaş'ın kalıbı yüzünden çoğu kavga başlamadan bitmiştir. düşünsenize herifle sokakta atışıyorsun. kaç kişi yapabilir bunu? bu da tabi ego yapar adamda. dayak yememişsin, gençler seni örnek alıyor, sözünden çıkmıyor. tanrıyım diye dolaşmaya başlıyor tabi bi süre sonra.

    kaan ise öyle değil. başta dediğim gibi manyak herif. manyak olmak da zorunda. defalarca sokakta kavga etmiştir. dayak atıp dayak yemiştir. mma'den bahsetmedim bile.o işin teknik yanı. sokakta bela çıkarmayan adamın bu sporla işi olamaz. yani kaan aslına bakarsanız belki de hayatı boyunca sokak kavgasına bulaşmayan bir adamla dövüştü.

    kavga anı başladığında bana göre savaş, kavganın bu şekilde ilerleyeceğini düşünemedi. hayatı boyunca gerek kalıbından, gerekse saygınlığından dolayı çevresinin abi çekmesine alışık olan ve muhtemelen kavga etmek zorunda kalmayan biri olarak, hayatını kavgayla geçiren bu çocuğu ciddiye almalıydı. çocuk oraya kadar gelmiş, belli ki seninle gerçekten kavga etmek istiyor. en azından kavga öncesi bir hazırlık yap ama bakıyorsun kaan'a küfrediyor. kaan da hiç karşılık vermedi küfürlerine dikkat ederseniz, herif zaten biliyor savaş'ı pataklayacağını. çünkü defalarca dövüşmüş, artık kaşarlanmıştır kimi dövüp dövemeyeceğini biliyordur. gözüne kestirmiş işte herifi.

    herifin zaten tek bir şansı var. yerden bacaklara oynamak ya da en kötü çeneye uppercut yapmaya çalışacak. herif çiroz zaten. yumruk yumruğa kavgaya giremez seninle. hem boy hem kilosu buna müsait değil. savaş o kadar kavga etmeyi bilmiyor ki bunu bile düşünmüyor. kütük gibi duruyor hala. e kaan da işin tekniğini biliyor. savaş yere düştükten itibaren aslında kavga bitmişti. ondan sonrası artık kaan'ın insafına kalmıştı ve şunu diyeyim, kaan cidden insaflı davrandı. değilse savaş 3 ay pipetle beslenebilirdi yediği darbelerden sonra. kaan'ın istediği sadece dayak atabileceğini göstermek. o yüzden en çok kan akıtabilecek yerlere oynuyor. değilse kulağa boğaza oynasa çok daha tehlikeli bir dövüş olabilirdi savaş açısından. işin bu raddeye kadar geleceğini tahmin edemeyen savaş, bir anda neye uğradığını şaşırarak dondu kaldı. cevap bile veremedi. halbuki kaan'ın kilosu kadar ağırlıkla bench press'te çalışan bir adam. yerdeyken bile bir şeyler yapabilirdi ama işte sokak kavgası böyle bir şey. bir anda kilitlenebilirsiniz. biraz tecrübeli olsa savaş, kaldırıp üzerinden atabilirdi kaan'ı. yerde dayak yerken bile kurtulabilme şansı vardı ama işte... bir de yaş olmuş 50, karşındaki adam gücünün prime dönemini yaşayan bir manyak. bunun da etkisi var. tabi. tüm bu etkenleri toplarsan zaten savaş'ın bu müsabakayı yenme şansı yoktu. bu dövüş ring'de gerçekleşseydi belki daha az hasar alırdı, kendisi de birkaç tane vururdu, o kadar sadece. olay ring'e kadar gitseydi zaten en azından ciddiye alabilirdi karşısındakini. savaş'ı mağlup eden kaan değil kibriydi zaten. taa en başından beridir o kibrinin kurbanı oldu.

    sonuç olarak ikisini de böylesine ucuz bir olayda görmek üzdü. ikisi de hatalıydı bu konuda ama en büyük hata sahibi savaş'tı hiç kuşkusuz. umarım profesyonel bir dövüşçüyle kavgada aşık atılmayacağını öğrenmiştir.
  • 15
    ben mma ile ilgilendiğim dönem kaan kazgan'ın abisi murat kazgan ile çalışmıştım. kaan ile de antrenman yapmışlığım var. şimdi buraya uzun uzun anılarımı yazmaya gerek yok.

    savaş cebeci şunu yapsaydı bunu yapsaydı diyenler hiç profesyonel dövüşçü ile kavga etmemiş ya da antrenman yapmamış kişiler. savaş cebeci'nin o dövüşü kazanma ihtimali yoktu, 0 bile değildi ihtimal. 50 yaşında, dayanıklılığı olmayan, böyle bir kavgaya nefesi bile yetmeyecek kişi profesyonel mma dövüşçüsü adamı mı dövecek?

    bence kaan bir profesyonel olarak hiç kavga etmemeliydi savaş cebeci ile ama şunu da belirteyim kaan karşısındakine zarar vermek isteseydi o adamın oradan yürüyerek ayrılması mümkün değildi. zaten adamın kaşı açıldıktan sonra pes etmesini beklemesi o yüzden.

    not: lisansı iptal edilse bile zaten bu riski alarak kavga etmiştir. hayatında yapamayacağı reklamı yaptı şu an. dün 700 takipçisi vardı twitter'da bugün 22.800'dü en son baktığımda. instagram hesabı da öyledir. bu işin reklamı sayesinde müsabakalarda kazanacağı paradan çok daha fazlasını ders vererek kazanır. zaten mma dersleri falan bayağı pahalı, savaş cebeci ile olan olayı sayesinde sayısız müşteri çekmiştir salonuna, 1-2 tane de ünlü gelirse artık acun tayfanın yanında gezmeye başlar.
  • 16
    spor olarak adlandırmadığım mma adında bir kuralsızlık disiplini dövüşçüsü. dün de ona buna sürekli sataşıp prim kasan, kendi 50 ama beyni 13-14 yaşlarında bir tulumu dövmüş. vallahi temennim şudur ki inşallah, iki tane 60 kiloluk polis gelip ikisini de yere yatırıp kafasına basar, ters kelepçeyi takar. milletin huzurunu niye bozuyorsunuz lan sokakta diye devletten büyük kabadayı olmadığını gösterir bir gün.
  • 17
    yanlış bilmiyorsam amerika'da lisanslı dövüşçülerin sokakta dövüşmesi yasak. hatta bu tarz insanlar silah gibi görünüyor ve adam öldürmeye teşebbüsten falan yargılanıyor. mike tysoon'ın böyle bir davası vardı sanırım gençken. yanılıyor da olabilirim.

    gelelim bizde yaşanan olaya. artis artis konuşan bir gereksiz var. 50 yaşında. bir de profesyonel olduğunu iddia eden bir dövüşçü arkadaş var. genç. dövüşçü arkadaş artis olanı dövüyor. anormal bir durum var mı ? yok. anormal olan kamuya açık alanda belinde silah olan insanların toplanıp kavga yapmaları. bu tamamen anormal bir durum. net bir şekilde ikisinin de tutuklanıp içeri atılması gerekiyor. umarım bir savcı dava açar. yarın bir gün millet birbirini çağırıp kavga etsin. birileride diğerlerini vursun falan. kaos.
  • 18
    isin kavga, dovus kismina girmeden yazmaya calisacagim. kolay sokak kavgasi hakkinda ne kadar kaliteyi koruyabiliriz mechul ama fikrimi belirtmek istedim. bir kere sporcu olarak bence takdir edilesi cok ozelligi var. ne olursa olsun, kendisinin iki kati birinin karsisina cikmak, hele kuralsiz bir sekilde cesaret ister. ayrica meydan okuyan karsi taraf bile olsa, en sonunda davetkar olan kaan. rakibini gorunce, pitbull gibi hareketler yapiyor.

    teknik olarak cok anlamasam da, her genc gibi dovus sporlarini izlemisligimiz, denemisligimiz var. olayin basinda yumruk atar gibi yapip, ayaktan daliyor. karsi taraf uzun oldugu icin, yere almaya calisiyor. boy avantaji ortaya cikmasin. burada direkt olarak bir strateji ve hazirlanmislik var. yerdeki bogusmayi izlerseniz, rakibin dovus ile en ufak bir alakasi yok. ayaklar, eller anlamsiz sekilde kurbanlik boga gibi kivraniyor. karsi taraf ne kadar zihinsel dusunme kabiliyetini yitirdiyse, kaan o kadar kendinde. taslari uzaklastirmasi, kafasi gelmesin diye degil. eline tas gelirse, rakibi bana bunu vurur diye. o an onu farkediyor, o ihtimali hesapliyor, oradaki taslari uzaklastiriyor. bunu yaparken, altinda 120 kiloluk bir adami dovuyor. buradaki zihinsel odaklanmislik baska bir seviyede. rakibinin ise tek hamlesi diyebilecegimiz sey, biraz bence ahlaksizca ama hadi sokak dovusu denilmis, kaan'in hayalarini tutmaya calisiyor. onu da farkedip, teknik bir sekilde mesafesini ayarliyor.

    burada fazla elitist olmaya gerek oldugunu dusunmuyorum. bizim ulkemizde trafik cinayetleri hakkinda ya da bireysel silahlanma, orta dogulu olma uzerine uzulelim fakat dunyanin en gelismis ulkelerinde bile mma'ci ile body'ci dovusse ne olur, nasil sonuclanir bunlar tartisilan konular. bizde taraflar kendi capinda unlu oldugu icin cok daha ses getirdi ama inanin taninmamis iki dovuscu ve vucutcu kavga etseydi bu siklet farkiyla yine konusulurdu hem turkiye'de hem dunyanin her yerinde.

    ozetle 1.70, 70 kilo biri, 120 kilo birini kum torbasi niyetine dovebiliyormus. bunu gorduk. bu bilgi ne isimize yarar bilmiyorum ama yine de kamu spotu yapalim bence. ne her 1.70 kaan, ne de her 120 kilo karsisindaki gibidir. fazla gaza gelmemek lazim. ayrica kisisel yorumumu soylemek istiyorum. bence sonuc cok farkli olmazdi ama cesaret bu konuda cok onemli. boy, kilo, yas bunlar etken ama cesaret gercekten cok onemli. kaan'in karsisindaki adam gercekten korkuyor. bunu olay basindaki hareketlerinden anliyorsunuz. bunu silaha ona buna yormayin, karsi tarafta birinde de silah var. hatta, olay yerdeyken, kaan'i vurmasi icin bagiriyor. fakat kaan en ufak bir korku, motivasyon kaybi gostermiyor. dedigim gibi, cocuk pitbull gibi. zaten normal psikolojide birinin, bu sporu yapma sansi bence yok.

    120 kilo olmasina gerek yok. cesareti olan, 100 kilo biri bence cok daha direncli cikardi.
    hem karsindakini kucumsemek, hem korkak olmak tuhaf bir kombin gibi geliyor kulaga ama hakikat bu. kucumsemesen, bu kadar savunmasiz, tuhaf hareketler yapmazsin. bu kadar dayak yemezsin. korkmasan, ne kadar dayak yersem yerim, bi tane gecirecegim icim sogusun der, gozu kapatir iki, uc tane vurursun. cocuk yumruk yemedi yahu. kum torbasini dovse, sallanan kum torbasi gelir carpar, en azindan bir karsilik bulurdu. cocuk duvari dover gibi dovdu. dinlene dinlene dovdu. ayrica su da bir gercek, kaan zarar vermek istese, gercekten kalici zarar verirdi. eline cok firsat gecti. sekil, uslup ne kadar sorunlu olsa da profesyonel davrandigi yerler var. ince nuanslar var bunlari yakalayan, gormustur.

    son olarak kendisi icin umarim bir baslangic olur. youtuber olmak yerine sporunda bu populeriteyi kullanir. ciddi organizasyonlarda izleriz. mma artik dunya'daki en populer sporlardan biri. kimi bunu sevmiyor hatta spor olarak gormuyor. bu insanlara da saygi duyuyorum, cok haksiz sayilmazlar ama gercek bu. dovus sporlarini artik mma domine ediyor. ulkemizden birileri iyi yerlere gelse keske de onlari da izleyebilsek.
  • 19
    sosyal medyadan kendisine sokak dövüşü teklif ettim, mesajımı görüp cevap vermedi. profil fotoğrafını görünce tırsmış olabilir. :) bulduğum her platformda sesimi duyuracağım.

    kaan kardeş 15 yıldır aralıksız kyokushin ile uğraşıyorum, turnuvaya çıkmadım, sadece salonda bire bir antrenmanlara katılıyorum. vücut geliştirme ile 20 yıla yakındır ilgileniyorum. kilom 95, boyum 1.77, yaşım 33. protein tozu dahi kullanmadım hayatımda. istediğin yerde, istediğin saatte tek olarak yanına gelip seninle maça çıkarım.

    savaş cebeci’yi dövmüş bir arkadaşımız.
  • 22
    kendini "profesyonel sporcu" olarak addeden hiç kimsenin yapmaması gereken bir şey yapıp, sokak ortasında kendinden yaşça çok daha büyük birini döverek gündeme gelen bir arkadaş. o zamana kadar şahsen ben kim olduğunu dahi bilmiyordum. açıkçası kendi tanıtımını bu sayede iyi yapmış olacak ki onedio sayfasına da çıktı, twitter'da daha popüler de oldu, üzerine geldi sözlüğümüzde muhabbeti de yapıldı. lakin girmemesi gereken bir başka topa giriyor gibi gözüküyor. galatasaray üzerinden prim yapma ya da daha da ön plana çıkma ve bunu yaparken de takımızı ya da futbolcumuzu yererek bir harekette bulunacaksa kendisine tavsiyem, henüz evli de olmadığı için, bunlara bulaşmaması. zira;

    (bkz: cimbom'la uğraşanın çocuğu olmaz)
  • 24
    gay gay hareketleri olduğu için sosyal medyada adı topitopa çıkınca geçenlerde hanımının götünü paylaşmıştı twitter'da: https://x.com/...241113390538990?s=20 bakın ben top değilim, aha bu da benim hanımın götü ayağına.

    50 yaşında, dövüş sporları ile uzaktan yakından alakası olmayan bir adamı dövmeye giderken silahla gidecek kadar ahlaklı bir sporcudur bu arkadaş. o kadar ahlaklıdır ki normalde suç teşkil eden bu hareketi yapmasına rağmen kanal kanal gezip bundan prim kasan bir adamdır da aynı zamanda. kendisini hiçbir allahın kulu sporculuğu üzerinden konuşamaz çünkü bu adamın hiçbir başarısı yok. eli yüzü düzgün herhangi bir mma sporcusunun suratını yamultacağı vasat oğlu vasat bir salon dövüşçüsü bu. bunu da bildiğinden youtuber olmaya karar verdi.

    savaş cebeci birçok insana itici geldiğinden bu herifin yaptığı saçma salak hareket yanına kaldı ama ülkede neredeyse herkesin saygı duyduğu sevdiği bir figüre bok atmaya haddi yok bu herifin, seni ilgilendirmez. emin ol seni duvardan duvara vuracak bir dünya adam var bu ülkede, göt kalkıklığını saniyesinde indirecek bir sürü delikanlı var. git youtube'da 50 yaşında adamı (silah zoruyla) nasıl dövdüğünü anlat sağda solda, bu işlere bulaşma. yoksa senin gibi sürüyle 70 kilo gelse bile altından kalkamazsın.

    https://x.com/...716429506077022?s=20
App Store'dan indirin Google Play'den alın