resim
Fırat Aydınus
Görev:Eski Hakem
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 194
    kendisinin bugüne kadar yönettiği 5 fenerbahçe maçında galatasaray'ımız 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet almıştır. bize pek yaradığı söylenemez.

    küçük hatırlatmalarla birlikte yönettiği maçlar ve skorları:

    (bkz: 18 mart 2011 galatasaray fenerbahçe maçı)
    türk telekom arena'daki ilk derbi. ayrıca desibel rekorunu kırdığımız derbi olarak da bilinir. 2-1 kaybettik. saldırıp ısırarak başladığımız maçın ilk yarım saatinde iki stoperimize çıkan sarı kartlarla takımımızın hakem tarafından sindirilişi hala aklımda. kazım kazım maça damgasını vurmuştu. ilk golü atmış, sonrasında ise inanılmaz bir fırsatı kaçırarak maçı koparma şansımızı çöpe atan isim olmuştu. yanlış oyuncu değişiklikleriyle maçı kaybetmiştik. ayrıca bu maçta volkan'ın kafasına rakı şişesi atılması ise her anlamda o seneki ruh halimizin özetiydi.

    (bkz: 12 nisan 2009 galatasaray fenerbahçe maçı)
    fırat aydınus'un maçın kontrolünü kaybettiği, arda-semih emre aşık-lugano ikililerinin kavga ettiği, lincoln-roberto carlos ikilisinin ise sarılarak objektiflere poz verdiği top mop oynanmayan ve 0-0 biten derbi. beraberlik kimseye yaramıyodu ve derbi sonunda iki takım da ligden kopmuştu ki zaten o sene şampiyonluk için sivasspor'la beşiktaş çekişmiş sonunda beşiktaş şampiyon olmuştu.

    (bkz: 27 nisan 2008 galatasaray fenerbahçe maçı)
    son şampiyonluğumuzu kazandığımız sezon oynadığımız son derbi. ayrıca shabani nonda'nın volkan-edu ikilisinin yaptığı hatadan faydalanıp şampiyonluk golümüzü attığı maç. 1-0 kazandık. hakem fena maç yönetmemişti. sonrasında var mısın yok musun'a katılan volkan'ın kutusundan büyük çıkmış, shabani nonda tekrar anılmıştı.

    (bkz: 3 şubat 2008 fenerbahçe galatasaray maçı)
    türkiye kupası maçı. kura sonucu lokum gibi kura diyerek sevinç gösterileri yapan fenerbahçelileri kadıköy'de hüzne boğduğumuz maç. gerçi sonrasında sevinç turları attıkları da söylenir. siyah formayla sahaya 11 metin dizlişiyle yabancısız çıkmıştık. 0-0 bitse de oynadığımız güzel futbolla 55 bin fenerliyi susturmayı bilmiştik. rövanşında da zaten ali sami yen'de tur gelmişti. bu maçta da fena değildi fırat aydınus.

    (bkz: 8 aralık 2007 fenerbahçe galatasaray maçı)
    kalli'nin egolarına kurban gittiğimiz maç. o sezon beşiktaş maçında hakan şükür ve lincoln'ü kadro dışı bırakarak kumar oynayan kalli'nin bu maçta da bu iki oyuncuya görev vermemesi taraftarı kanser etmişti. serkan çalık tek forvet oynamış, nonda ile hakan şükür yedek başlamıştı. ilk golü semih sağ taraftan ceza sahamıza sokularak orkun'un da bariz hatası sayesinde atmıştı. ikinci golü ise bir karambolde topun deivid'in önünde kalmasıyla yemiştik. bu maçta hakem fena değildi ama biz çok kötüydük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın