resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 2573
    fiziken oldukça yıpranmış, düşüşe geçmiş oyuncu. etrafında kewell, arda, lincoln gibi topçular yok diye bik bik ötenler var. ulan geçen sene arda ve kewell vardı da ne oldu? sonradan misimovic de geldi, alın size playmaker topçu. buna da bahaneniz hazırdır kesin. ben söyleyeyim. sakattı ve sistem sorunluydu dediğinizi duyar gibiyim. yapma dostum. baros eski baros değil, eski baros fırsatçıydı, hızlıydı, kendi kendine pozisyon yaratırdı. eski baros gitmiş yerine sıradan pasif bir oyuncu gelmiş. bunu son maça bakarak söylemiyorum geçen sene de böyleydi. buna rağmen hala pozisyon yaratacak adam olmayınca baros da bişey yapamıyor diyorsunuz. gözlerinizi açın artık. galatasaray taraftarına yakışmayacak hareketler bunlar.

    son lig maçımızda* yok doğru düzgün arapas atılmamış, yok kanattan 1-2 tane orta gelmiş, onları da kaçırması gayet normalmiş, o iki gol fırsatını kaçırmasa türkiye'de işi neymiş diyenler var. geçin bunları. ibb'de oynayan pierre webo'nun arkasında top class oyuncular mı vardı? o ne yaptı peki? yapması gereken her şeyi yaptı. orta sahadan top alıp kanatlara servis yaptı, serveti mundar etti, ikili mücadelelerden topu kaptırmadan çıktı, hatta golünü bile attı.

    baros en başta yollanacak oyuncuların başında geliyordu, ama galatasaray taraftarı yönetimin transfer politikasını doğrudan etkileyebilen taraftar topluluğundan oluştuğu için yönetim taraftar baskısından korktu ve yollamadı. sizleri aziz yıldırımı savunan fenerli kafasıyla birebir aynı kefeye koyuyorum.

    koskaca 106 yıllık galatasaray futbol takımı 2 sezondur form bakımından ciddi düşüşe geçmiş adama bel bağlamış durumda. burda da taraftar olarak iyi diyenler var hala. neymiş düzelecekmiş. kendisinin 2 yılda neredeyse hiçbir şey yapmayarak 6 milyonu cebe attığı konularına hiç girmek istemiyorum, zira kulübün muhasebecisi damgası yiyoruz.

    bu yüzden bahanelerinizi ve futbolcu aşklarınızı bir kenara bırakıp kulübün menfaatleri doğrultusunda gerçekleri gözardı etmemeniz gerekiyor.

    edit: adam fiziken çökmüş, topa vuracak hali yok neredeyse diyoruz, ofsayt veren verene. verin amına koyim verin. devre arası veya sene sonu gönderildiğinde de ben size basacam teker teker. hadi öptüm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın