• 192
    fiorentina sportif direktörü pantaleo corvino tarafından genç italyan futbolcuları ayartmakla suçlanan futbol kulübü.

    --- alıntı ---

    fiorentina, altyapıdan çıkarttığı pierluigi gollini'yi kapan manchester united'a patladı. sportif direktör pantaleo corvino, ingiliz ekibini, italyan futbolcuları genç yaşta kandırmakla suçladı.

    mor menekşeler bu açıklamaları, italya 17 yaş altı milli takımı'nın da kalecisi olan gollini'nin, manchester united'a gideceğini söylemesinden sonra yaptı.

    kulübün resmi internet sitesinden yapılan sert duyuruda, "pierluigi golli'nin bu kararına bir anlam veremediğimizi belirtmek isteriz. kulüpte kalmak istediklerini açıklayan; niccolo fazzi, saverio madrigali, leonardo capezzi, federico bernardeschi ve luca lezzerini'ye ingiliz takımlarına kanmadıkları ve bizimle birlikte kalmak istedikleri için teşekkür ederiz. başka ülkere gitmeye karar vere 150 oyuncudan hiçbiri a takımda forma şansı bulamamıştır. bunu da belirtmek isteriz." ifadeleri kullanıldı.

    hatırlayacağınız gibi; lazio'nun futbolcusu federico macheda, 16 yaşındayken 2007 yılında manchester united'a transfer olmuştu. fiorentina altyapısından çıkan bir diğer isim olan savunma oyuncusu michele fornasier de 2009'da old trafford'un yolunu tutmuştu.

    --- alıntı ---

    http://www.goal.com/...3%BCsk%C3%BCrd%C3%BC
App Store'dan indirin Google Play'den alın