• 19
    --- alıntı ---
    eskişehir'in amigosu yaşar, "trabzon bizi 1996'da küme düşürmüştü. bunun intikamını aldık. fener'e de maçı sattık" dedi.
    1995-96 sezonunun son haftasında trabzonspor, avni aker'de eskişehirspor'u 7-1 yenmiş ve kırmızı- siyahlılar bu sonuçla küme düşmüştü. trabzon ise fenerbahçe'nin van deplasmanında kazanmasıyla şampiyonluk ümitlerini tüketmişti
    bunu tüm türkiye biliyor!

    eskişehirspor'un yaşar isimli amigosu, trabzon'dan 7-1'in intikamını aldıklarını söyledi. yaşar, "fener'e de maçı sattık. bunu tüm türkiye biliyor" dedi.

    f.bahçe'ye oynamadi trabzon'a yildizlaşti

    öte yandan amiga yaşar'ın iddialarının yanı sıra sezer öztürk için de ortaya tartışılacak iddialar sürüldü..

    lider trabzonspor'un eskişehirspor deplasmanında 2 puan kaybettiği maçta mükemmel bir futbol sergileyen sezer öztürk'le ilgili ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düşecek gibi...

    genç yıldız, fenerbahçe'nin eskişehirspor'u 3-1 yendiği karşılaşmadan 3 gün önce sarı-lacivertli yöneticilerle ile görüşerek transferi için anlaşmaya vardı.

    45 dakika oynayabildi

    sezer öztürk'ün bu nedenle fenerbahçe önünde kendini sıkmadığı belirtiliyor. eskişehirspor teknik direktörü bülent uygun, çok kötü bir performans gösteren sezer'i ikinci yarının başında oyundan çıkarmıştı. bu maçta teknik direktör bülent uygun'un da takımını bilerek iyi oynatmadığı iddiaları da gündemi uzun süre meşgul etmişti.

    fener'e hediye verdi!

    sezer'in trabzonspor önündeki mükemmel futbolunun nedeninin de fenerbahçe ile yaptığı anlaşma olduğu öne sürülüyor. iddialara göre, genç yıldız bu şekilde yeni sezonda forma giyeceği takıma çok önemli bir hediye vermiş oldu.
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın