• 22
    kayserspor' dan bir açıklama daha gelmiştir:

    türkiye futbol federasyonu disiplin kurulu, galatasaray – kayserispor maçında yaklaşık 75 dakika büyük bir ustalıkla uygulanan küfür, hakaret ve taciz ile hakem kararını etkilemeyi, hakemi sindirmeyi haklı bulmuştur.

    5.000 tl cezanın açılımı şudur;

    galatasaray kulübü ve seyircisi makul davranmıştır. maçın hakemi müsabakanın galatasaray lehine bitmesine yeterince katkıyı sağlayamamış, federasyonu ve kurallarını sıkıntıya sokmuştur. hiçbir hakemin türkiye futbol federasyonu’nun değerli kurullarını, gözlemcilerini ve temsilcileri yıpratmaya hakkı yoktur. bundan sonraki müsabakalarda bu durum hassasiyetle göz önüne alınmalı ve büyük takımlar lehine yapılacak uygulamalar kararlılıkla yerine getirilmelidir. olası sürprizlerde gerekirse maç bitirilmelidir!
    kulübümüz dün ve bugün türkiye futbol federasyonun ve kurallarının yanındadır. yarın da öyle olacaktır. ancak, bilinmelidir ki futbolun içindeki güç odaklarını da takip edecektir.
    biz türkiye futbol federasyonundan yıllarca sürede oluşturulmuş haksızlık halkasının bir yılda koparılmasını beklemiyoruz. ancak, bu konudaki çabalarını da görmek ve bilmek istiyoruz.
    doğru duruş kımıldamadan aynı yerde kalmak değildir…

    kamuoyunun bilgisine

    kayserispor kulübü

App Store'dan indirin Google Play'den alın