resim
Erdoğan Arıca
Mevki:Sol Bek
Doğum:24.07.1954
Ölüm:10.04.2012 (57)
Uyruk:Türkiye
  • 30
    fener maçını heleki bizim maçtan sonra seyretmedim. televizyonda iki de bir artıyordu fenerbahçe'nin yanında yazılı rakamlar. gollerin üçünü alex atmış. hayatımda ilk defa fener'in daha fazla gol atmasını, lig rekorunu kırmasını istedim. lincoln'ü top sektirdi diye dövmeye kalkan çakma antrenör erdoğan arıca, alex'e fırça attımı acaba. adamın haysiyetiyle böyle oynanır işte. oha lan, hangi devirde oynuyoruz ligi. bu gün fenerbahçe amatör takımla maç yapsa 7 tane atamaz. gurur nerde kaldı, iyice aşağılandın mı? erdoğan bey.
    7 tane atmışlar, acımazlar oğlum bunlar. ellerinden gelmemiştir daha fazlasını atmak. sen her takımı galatasaray mı sandın yoksa. hacettepe'liler futbolcu değilmi, onlar nasıl gidecekler şimdi evlerine. top sektirmeye engel olmayanlar, lincoln'ün ayağını kıramayanlar alex'in gollerini yerken ne yaptılar acaba.

    erdoğan arıca; sana 7 tane az bile. senin gururunu kırmaz fenerden yediğin hezimet. olsa olsa bozuk fener'linin moraline balans ayarı yaptırdın. sen iyisi mi bizim maçı bekle, lincoln topukla gol atacak, belki o zaman utanırsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın