• 19
    en az yönetimin, teknik direktörlerin, futbolcuların hataları kadar konuşulması gereken hatalar ürünüdür. kimsenin bu penaltıların arkasına sığındığı yok. fark edilmiş gerçeklerin göz önüne sunulması var. şu sözlükte aylardır camianın her birimine ayrı ayrı saydırıldı. daha ne yapılacak?

    yenelim ayağa kalkalım diyoruz, ders olsun yenilelim diyorsunuz.
    hakkımız yeniyor bağıralım diyoruz, oturun zaten iyi oynamıyoruz diyorsunuz.
    iyi kötü değerimize sahip çıkalım diyoruz, teknik direktör, futbolcu değil defolsun gitsin diyorsunuz.
    medya yalan pompalıyor karıştırıyor diyoruz, yalanları büyütüp gereksiz tepkilerle çığ yapıyorsunuz.
    rakip sempatizanı küçük düşürücü ifadelerle konuşuyor, eleştirince sus doğruyu söylüyor diyorsunuz.
    en azından maç sırasında futbolcunun moralini bozmayalım panik yaptırmayalım diyoruz, ıslıklıyor anasına avradına sövüyorsunuz.
    sezon sonuna kadar ortalığı sakinleştirelim, o zaman hesapları keselim diyoruz, kelle isteriz hemen isteriz diyorsunuz.

    hayat bilgisayar oyunlarına benzemez. ikinci üçüncü canınız yoktur. bir kere yaşarsınız. her şey iyi giderken birden rüzgar ters döner, düşüverirsiniz. ne kadar yüksekten düşerseniz o kadar çok acı çekersiniz düştüğünüzde. yapmanız gereken ayağa kalkmaktır. neler geldi başıma diyip kaderinize küsemezsiniz. siz yerdeyken size gelen tekmeyi de tutup geri savurmalısınız aynı anda. hata benim, kendim düştüm bu tekmeyi yemeyi de hak ettim diyemezsiniz. sağdan soldan çirkeflikle atılan taşa sopaya düşmeseydim hatam şöyle yapmamda böyle yapmamda diyemezsiniz. bunu derseniz telafisi yoktur, bir daha iflah olamazsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın