• 21
    ----------------alıntı-----------------------
    profesyonel futbol disiplin kurumu (pfdk) 12 şubat 2009 tarih ve 51 sayılı toplantısında galatasaray'a toplam 119 bin tl para cezası verdi.

    pfdk açıklamasında, galatasaray'ın cassio lincoln'ün galatasaray-kayserispor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart için yaptığı itirazın reddedildiği ve aynı karşılaşmadan sonra galatasaray'ın internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamayla "tff'nin saygınlığını zedeleyen ve futbolun değerini düşüren sportmenliğe aykırı beyanlarda bulunmasından dolayı" 100 bin tl para cezasına çarptırıldığı belirtildi.

    kurul ayrıca galatasaray'a, galatasaray-kayserispor karşılaşmasından önce "çimlerin statüye aykırı şekilde sulanmasından dolayı" 5 bin tl, aynı karşılaşmada "taraftarların neden olduğu saha olayları" nedeniyle 5 bin tl ve "aynı müsabakada galatasaray a.ş.'nin takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle 9 bin tl para cezası verdi.
    ----------------alıntı-----------------------
    http://www.galatasaray.org/...ol_as/haber/3159.php

    eminim kulübümüz hakkını ararken alacağı bu olumsuz sonucun farkında idi, yine de sessiz kalmayı tercih etmedi. doğru olan da buydu zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın