• 68
    ananı sikim endüstriyel futbol. evet çok net: ananı sikim!

    ben bu formanın tanıtım filmini ilk gün izlediğimde ne hissediyorsam, şu anda da hissettiklerim zerre farklı değil.

    https://www.youtube.com/watch?v=O5xGlYT-6oA
    buyrun bu arslan formanın reklam filmi. filmin başlangıcı ve devamı ne kadar güzelse, sonu o derece utanç verici ve rezildir. dediğim gibi ilk izlediğimde de hislerim gram farklı değildi. dile getirmek bugüne kısmetmiş.

    filmde bu formayı giyen galatasaray futbol takımı futbolcuları birer aslana dönüşüyor. (eyvallah hadi buna tamam diyelim, yeni sezon yeni gaz. ayıca tabiatı gereği, yine lafımız yok) ama sonrasında galatasaray'ın karşısındaki rakibi korkak ve zavallı olarak karikatürize etmek son senelerde galatasaraylılık değerlerinden ne kadar uzak yönetildiğimizin en net örneklerindendir.

    şimdi gelelim bugüne. ben sahada yenilirken bile ne idüğü belirsiz bir formayla yenilmek yerine, aslanlar gibi parçalı formamla yenilmeyi yeğlerim. çünkü o kutsal parçalı forma yenilirken bir güç kazanır. kazanırdı...

    her şeyi geçtim, tanıtım filminde bir de kutsal galatasaray tarihi ve ali sami yen alet ediliyor bu adi oyunlara, göz boyamalara...

    asırlık camianın değerlerini hiçleştiren, 3-5 bin daha fazla forma satacağım diye galatasaray değerlerini piç eden, galatasaraylılık kavramının içini boşaltan endüstriyalizm doğasını sikeyim.

    düzeltme notu: link düzenlendi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın