aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1025
    ankaralı bir kaç etkiketçi çocuğun lafıyla bazı grupları birilerinin boyunduruğu altındaymış gibi nitelendirmemek lazım.

    evet biletixin himayesinde bir bilet satım olayı olduğundan beri çoğu maçta kapıları zorladı ankaralı aslanlar ve kredi kartı olmayan ve bilete 10larca lira para veremeyecek insanların bulunduğu bir ortamda da zorlamaya devam edecek. cebindeki paraya göre adam yerine koyduğunuz ve stada girmesini istediğiniz seçkin zümreye ait değildir o stadlar.

    son olarak kimsenin boyunduruğu altına girmedi ankaralı aslanlar ne ultraslanın ne de başka bir tribün grubunun ne de farklı siyasi mecraların. son maçta çoğu kişinin bileti yoktu. 45'er lira otobüs parasını topladık ve yola koyulduk. stada geldiğimizde kapıları zorladık ve çoğu kişi de 1 e 2 girdi stada. kimse kapıları filan açtırmadı. neden birilerinin zoruna gider bu durum. gücü olanlar kombine bilet alır. parasal gücü olmayanlarda takımının peşinden kilometrelerce yol tepip bir şekilde o stada girer ve takımını destekler. kime ne zararı var bu durumun. sapla saman karışmasın.

    tanım :

    (bkz: biat)
App Store'dan indirin Google Play'den alın