• 20
    gsbasket ile gssozluk arasında oynanan maçta, skor farklı bir boyuta geldiğinde, sözlüğün kaptanı olarak nitelendirebileceğimiz captano, karşılıklı olarak kalecileri değiştirmeyi teklif etti, zira kaleciler arasındaki büyk fark da ortaya çıkan dramatik skorun önemli sacayaklarındandı.
    sevgili captanoya bunu reddetme gerekçemizi şu şekilde açıkladım;
    aramızda yaşı oldukça genç arkadaşlar var, onlarla beraber yenilmek istiyoruz biz, beraber bir kimlik koyarak ortaya.

    gssozluk ile ortaklaşa yaptığımız organizasyonlara kadar, 13 yıllık bir site olan, şubeyle yakın ilişkiler halindeki gsbasket potansiyelini kullanmakta atıl bir oluşumdu. sevgili hagi ve toka'nın talebimize olumlu yanıt vermesinden itibaren iki site birbirini kimliklerini tanımlama noktasında eşdeğer görmeye başladı. fakat aynı zamanda hagi ile de paylaştığım üzere aidiyeti hissettirme arzusunda en vurucu yöntem olan 'öteki'yi yaratma noktasında sozlugu kendisine rakip olarak belledi gsbasket, fakat hem ezeli hem de ebedi dost olarak.

    sadece 2-3 beraber organizasyon yapılmışken, ilk seferde önayak olanlara ihtiyaç duyulmadan, yeni isimlerin işbirliği yaparak böyle bir fikir ortaya koyması ise hem sevindirici hem de gurur verici, mevsimi gelmeden meyve veren tohumunuzmuş gibi.

    fakat aynı zamanda, hatırlanmalıdır ki, insanın oldugu yerde, rekabet, hırs vb. duygular en kücük raddede dair olsa her zaman varlığını sürdürecektir, yalnız gözardı edilmemesi gereken nokta, her şartta kazananın galatasaray olacağıdır. zira gsbasket, gsvoleybol, gssozluk kisiye galatasaraya dair güzel seylerin de oldugunu hatırlatan, içiçe geçtiği zaman taraf olma ödevimizi daha layıkıyla yerine getirebileceğimiz inancını bizlere aşılayan çok değerli oluşumlardır.

    bu sefer seyirci olarak orada olacağım, kişisel yoğunluğumu aşabilmem durumunda, ve dilerim ki, önce erkeklerin, sonra bayanların, sonra da sempatizanların kazanacağı galatasaray dolu bir gün olsun,
    hep beraber,
    adım adım,
    yürüyedurun..

    edit ve not: futbol, basketbol, bir sonraki aşama olarak pes turnuvası düşünülüyor, ilgililer koordine olmaya başlayabilir bu vesileyle..
App Store'dan indirin Google Play'den alın