resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 1204
    mustafa sarp'a yapıldığı gibi bu çocuğa büyük haksızlık yapılıyor. tribündeki kitleyi anlarım da, sözlük gibi bir yerde haksızlık yapılması kötü. temelinde rijkaard'dan kalma öfke var. aslında rijkaard'ın gönderilmesine karşı rövanşı almaya çalışanlar kelle almaya çalışıyor.

    geçmişte rijkaard'ın hatalarını, şimdi ise 14 kasım 2010 galatasaray manisaspor maçında geçen senenin gol kralı makakula gerçeğini ve manisa'nın yaptığı alan savunmasını dikkate almayan teknik direktörümüz hagi ile ileride oynayan futbolcularımızın form durumundaki düşüşü görmeden yenen golü baz alıp bu adamı eleştirmek büyük haksızlık.

    başaramayacaklar, onu söyleyeyim. nasıl zamanında mehmet topal ve sabri sarıoğlu konusunda başarılı olunamadıysa mustafa sarp ve servet çetin konusunda da başarılı olunamayacak.

    zamanında mehmet topal hakkında yürütüldü böyle bir kampanya. (gerçi adam transfer olunca bir kısmı silindi entrylerin ama hala duranlar vardır) sonra sabri sarıoğlu şimdi de mustafa sarp ve servet çetin hakkında yürütülmeye çalışılıyor. nafile çaba. (zaman zaman barış özbek, hakan balta ve ayhan için de yapılıyor)

    bu tür kesicilerden ve dağıtıcılardan hiç bir hoca vazgeçemez. son zamanlarda form grafiğinde düşüş gördüğümüz mustafa sarp ve servet çetin hangi takıma giderse gitsin her zaman ilk onbirde oynar.

    manisa maçında yenen golün videosu dikkatle incelenirse takımın o anda nasıl zınk diye durduğu rahatça görülür sanıyorum. kaleci dahil takım yedi o golü.

    ayrıca, yediğimiz değil atamadığımız goller nedeni ile bu haldeyiz. neden salt yenenlerin hesabı sorulur, atılamayanın hesabı sorulmaz onu da anlamak güç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın