• 18
    içimden yönetime, adnan sezgin ve adnan polat'a ağır küfrediyorum. twitter'da coşuyorum, facebook'ta grup kuruyorum, telefonda bağırıyorum ama sözlüğe gelince hakaretsiz, küfürsüz eleştirilerimi yazıyorum. moderatör oluğum için yazarları uyarıyorum. küfürlü-hakaretli iğrenç yazılar, en az benim içimden geçirdiklerim kadar iğrenç yazılar okuyorum.

    farkında mısınız bilmiyorum ama bu sitede galatasaray ile alakalı ya da alakasız kimseye küfür ve hakaret edemezsiniz. burası galatasaray sözlük. beğenmiyen-eleştiren varsa yazmayabilir veya okumayabilir. kendi tercihlerinize karışmıyoruz fakat burası söz konusu ise küfretmemeyi ve hakaret etmemeyi tercih etmek zorundasınız. koyulan kurallara riayet etmek zorundasınız. ''ben şerefsizlik yapan adama şerefsiz derim'' yok öyle bir şey diyemezsin. kural bu. galatasaray spor kulübüne bağlı kimseye ağzından iğrenç laflar çıkaramazsın. sen dışarıda bile hırsızlık yapana hırsız diyemiyorken, yasalar bunu yasaklamışken burada hiç yapamazsın.

    çok kötü durumdayız, tarihe tanıklık ediyoruz, sinirler çok gerildi eyvallah ama dışarıdan da kimse gelip yatıştırmayacak bizi. kendi kendimizi yatıştıracağız. şimdi herkes hareketlerine dikkat etsin, yazılarını doğru üsluplarla yazsın. aksi takdirde seçeneğiniz çok. küfredebileceğiniz platformlar da mevcut. burası sözük, kahvehane değil. herkes ölçüyü bilmek zorunda. galatasaray sözlük yazarı; galatasaray kültürünü en iyi bilen adamdır. ve buna yakışanı yapar.

    kendinize yakışanı yapın ve öyle hareket edin. burası söz konusu hakaret ve küfürlerden dolayı kapanıp gitse en kral küfürü sebep olan yer. yazdıklarınız uzaya gitmiyor, halihazırda takip eden var. bu siteye gs tv'den, tribündergi'den, milliyet gazetesi'nden, sabah gazetesi'nden, galatasaray kongresinde oy kullanma yetkisi olandan tutun da , tahmin edemeyeceğiniz kişiler var. sizin bir anlık sinirlerinizi okuyorlar. sözlüğü de, kendi adınızı da kirletmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın