• 1820
    başarısız olma sebebi sadece orta sahadaki düz adamlardan kaynaklanmamaktadır. şampiyon olan bursanın orta sahasına bakalım:
    -bekir ozan
    -ivan ergiç
    -krita
    -hüseyin

    şimdi bizim sarp-barış-ayhan üçlüsünden herhangi biri bu oyuncuların olduğu bursaspor da oynayamaz mı, oynar. e o zaman problem ne, takım olamamak. bursaspor da sağ açık volkan şen ve sol açık ozan bile 90 dakika rakibe deli gibi basarken, bizim kanatlar 60 dan sonra geri gelmemeye başlıyor. ömer erdoğan ve ibrahim öztürk ün maç boyu konsantrasyonları üst seviyedeyken bizim servet ve hatta arada bir neill maçtan kopuyor. bugün al bursadan stoper ibrahim i koy servet in yanına milli takıma sırıtır. ama bursa nın sisteminde puyol kesiliyor. herkes kimin nerede duracağını biliyorken bizim takımda herkes birbirine yabancı, arda dışında yerli oyunculardan kimse sorumluluk almıyor doğru düzgün.

    bir de kondüsyon meselesi var tabi. yine bursaspor dan örnek verecek olursak volkan şen ve ozan dakika 90 iken bile 20-30 metrelik deparlar atabiliyorken bizim takım 70 den sonra ikiye bölünüyor hücumcular ve defansçılar olarak. son olarak da kale. son 2 yılda getirdiğimiz yabancı kalecilerden birşey çıkmadı, yerliye dönelim dedik yine aykut a ve 1 senedir rijkaard ın doğru düzgün oynatmadığı ufuk a kaldık. daha fazla yazamayacağım valla, bu takımın sorunu yaz yaz bitmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın