resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 1422
    galatasarayda oynayacak mental kapasiteye sahip olmayan futbolcudur.

    ofsaytcilara simdiden notlarimi da duseyim:

    1. su anda galatasarayda oynayan oyuncular arasinda futbol zekasi en dusuk olandir. bunu yer tutma ve pozisyon alma gibi cok temel futbol yeteneklerini yillardir bir turlu gelistirememesine dayandiriyorum.
    2. artilari ustun kondisyonu, hirsi ve galatasaray ruhuna sahip olmasidir. ancak bunlar bir oyuncuyu galatasaray gibi bir takima uygun oyuncu yapmaya yetmez.
    3. bu baslik altindaki olumlu sayilacak entryler, genellikle negatif entrylere karsi olma amaci gutmektedir. bunlarin cogu, sabri'nin benim gibi elestirenlerin bile saygi duydugu galatasarayliligindan kaynaklanmaktadir. tekrar belirtmek isterim, bu taraftar ruhu insani buyuk takim oyuncusu yapmaz.
    4. bazi yazarlara gore takimda zaman zaman en iyi performans gosteren, en yurekten oynayan oyuncu olmasi bile onu galatasaray'a uygun yapmaz. olsa olsa diger oyuncularin performansini sorgulamamizi saglar.
    5. butun bunlari saciyla, basiyla, ne bileyim zaman zaman komiklesen anlamsiz hareketleriyle dalga gecmek icin degil, genel olarak oyun icindeki net katkisina bakarak soyluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın