resim
Giovani Álex dos Santos Ramírez
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:35
Boy:1.75
Uyruk:Meksika
  • 966
    ahmet çakır'ın bugünkü yazısından...

    --- alıntı ---

    giovani iyi mi oynuyor?
    önce şunu hatırlatayım: galatasaray'ın geride bıraktığımız sezondaki çöküşünde giovani dos santos'un çok büyük rolü var. sadece kendisinin değil rijkaard'ın da... meksikalı oyuncunun yürüyecek hali yokken takıma konulması, galatasaray'ı darmadağın eden süreci başlattı. sonrası da ortada...

    onunla ilgili olarak galatasaray yönetiminin satınalma önceliğini kullanmayışı doğru ve yerinde bir karar. fakat gel de sen bunu birilerine anlat!

    dünya kupası'ndaki maçlarda giovani'nin çok iyi oynadığını ileri sürüp ah vah edenler hiç eksik olmuyor. oysa ortada hiç de öyle birşey yok. evet, tıpkı galatasaray'daki gibi birkaç harika dalış, kıvrak çalım ve şut gibi gösteriler tamam; peki ya verim!

    işte giovani orada fıslıyor. ölçülebilir katkılar olarak, gol ve gol pası gibi etkinlikleri hemen hiç yok. sadece insanın gözünü aldatıyor, o kadar!

    öyle olmasaydı, 21 yaşındaki bir oyuncu şu ana kadar 4 kulüp değiştirmek zorunda kalır mıydı? üstelik barcelona'dan yola çıkıp da hepsi geri gidiş anlamına gelecek şekilde... giovani mi? geçiniz efendim!

    --- alıntı ---

    adam ben gibi düşünüyor!
App Store'dan indirin Google Play'den alın