resim
Miroslav Stoch
Takım:Motorlet Prag
Mevki:Sol Kanat
Yaş:34
Boy:1.67
Uyruk:Slovakya
  • 34
    ------alinti------

    çek ve slovak futbolunu yakından takip eden fıfa menajeri mithat halis, galatasaray’ın stoch’u alma ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyledi.

    radyospor’da özgür sancar’la haber özel programı’nda açıklama yapan halis, stoch’un ribery’den iyi olan özellikleri olduğunu belirterek, “stoch, son derece hızlı, sürekliliği olan ve taktik anlayışı saha da çok iyi uygulayan bir oyuncu. keita’dan daha iyi ve önemli bir futbolcu” dedi.

    galatasaray’ın stoch’u alma şansı çok yüksek
    mithat halis stoch'un galatasaray'a gelme ihtimalini yüksek olduğunu söylerken; " miroslav stoch konusunda twente, galatasaray’la yarışamaz. finansal açıdan galatasaray, twente’den çok üstündür. bence, galatasaray’ın oyuncuyu alma şansı çok yüksek. futbolcunun tercihi de galatasaray’dan yana olabilir. önemli olan chelsea’yla yapılacak pazarlıkların çözülmesi" dedi.
    stoch, keıta’dan daha iyi ve önemli bir oyuncu
    halis; " stoch'un çok önemli özelliklere sahip olduğunu söylerken keita ve ribery'den eksiği olmadığı dile getirdi; "stoch, ribery’den farklıdır. ribery, oyun kurcu da oynayabilir. stoch ise kanatlarda çok iyi oynayabilen bir oyuncu. çok hızlı, adam eksiltebilen, kısa ve ribery’e göre daha seri bir oyuncu. stoch, her iki kanatta da oynayabilir, iyi ortalar yapar; ayrıca üçüncü bölgeye inip gol vuruşu da yapabiliyor. ribery, uzun mesafede daha iyi. stoch’un fiziksel bir handikabı var. ama oyun içerisindeki sürekliliği, taktik anlayışı ve geriye gelerek alanı kapatması ribery’den çok daha iyi. stoch, keita’dan daha iyi ve önemli bir oyuncu.
    -------alinti------
App Store'dan indirin Google Play'den alın