• 363
    fenerbahçe'nin sert ve agresif oynamaya çalışacağını düşünüyorum. djiku ve osterwolde ikilisi ile özellikle teması arttırmak isteyeceklerdir. hem tribünler hem de takım olarak akıllı davranmalı ve bu silahı onlara karşı kullanmalıyız.

    rodrigo nascimento frança'nın cezası sonrası jayden oosterwolde sol bekten stopere çekilecektir. son maç sağ bek oynayan ferdi kadıoğlu sol beke geçer işte burada kritik nokta sağ bek kim olacak? bir önceki maçta sakatlanan bright osayi-samuel mi yoksa mert müldür mü? barış alper yılmaz'a karşı oynayacak bu isim eğer osayi olursa biraz daha direnç gösterebilir yok mert-cengiz olursa sol kanatta barış-köhn ikilisi büyük bir dominasyon oluşturur.

    tolunay kafkas, karagümrük takımı olarak bize karşı oldukça iyi çalışmış. bu maçın doğru analiz edilmesi ligin kalan bölümünde yaşanması muhtemel sorunların önüne geçer. gümrük özellikle kendi sağ yarım alanında kümelenmişti. ilk yarıda bu kadar etkisiz olmamız asıl sebebi topu sağ kanada döndürmeyi geç akıl etmemizdi. top ne zaman soldan sağa çevrildi, pozisyona girmeye başladık. benzeri bir şeyi ismail kartal'da yapmaya çalışılacaktır. buna çalışmalı ve daha erken bir şekilde topu ters kanada çevirmeliyiz.

    maçın bir başka kritik konusu da bek kullanımı. derrick köhn'ün hücumlara çok çıkması nedeniyle kaan ayhan daha çok stoperi üçleyip, takımı dengeleyen bek modeline evrildi. yalnız bu bazı anlarda çok tek düze kalmamıza sol kanada bağımlı olmamıza neden oluyor. kaan'ın ara ara hücumlara çıkması hem ziyech'i rahatlatır hem de oyunu genişletir.

    (bkz: sen şampiyon olacaksın)
    (bkz: galatasaray bir his takımıdır)
App Store'dan indirin Google Play'den alın