resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9230
    galiba bu sefer kendisi gerçekten yolcu. çok sevindim gitmesine. sevmediğim için değil aksine çok sevdiğim için çok sevindim.

    şampiyonluk yolunda en az mertens kadar katkısı bulunan bir isim kerem aktürkoğlu. birazdan önünüze sunacağım veriler sofascore'dan olacak. bu verilere göre kerem aktürkoğlu ortalama reyting açısından en yüksek 3. oyuncu. en fazla gol atan ikinci, en yüksek gol beklentisi oluşturan ikinci (12 xg'den 12 gol), en çok asist yapan üçüncü, en çok asist beklentisi olan ikinci (7,65 xa'dan 6 asist), toplam g+a'dan üçüncü (18 g+a) olan birisi. oyunun herhangi bir alanında net olarak ilk üçe oynadı tüm sezon boyunca. buna rağmen tüm sezon boyunca linç yedi.

    peki, bu kadar eleştiri neden? çünkü sahne her zaman onundu. örnek vermek gerekirse steve jobs ile steve wozniak apple'ın kurucularıdır. ancak kimse wozniak'ı bilmez. çünkü sahnede olan isim hep steve jobs'dı. eleştiri de sevgi de her zaman ona verildi. gelgelelim bizde bu isim kerem aktürkoğlu.

    oyunda olduğu sürece her zaman birinci adam olarak rol oynadı. her zaman en etkili pasları kendisi denedi. şut çekmekten asla çekinmedi, gol olması zor olan yerlerden çok gol attı; gol atması basit olan yerlerden ise kaçırdı. herkes oradan nasıl kaçırırsın diye sövdü, ancak kimse oradan onu nasıl gole çevirdin diye övgü sözcükleri söylemedi. çünkü o kerem aktürkoğlu'ydu ve onun mentali güçlüydü. o yüzden ona her şey mubah göründü. günümüzde ise artık sahne kendisinin değil. yedek soyunuyor ve gidici gibi duruyor. allah yolunu açık etsin inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın