• 8169
    24-25 sezonunda sezonu yine erken açacak ve yine harika bir başlangıç yapmalıyız gibi bir algıya oynayacak, takıma erken yükleme yapılacak, üçüncü haftadan gümbür gümbür oynayıp, arada kral çıplak diyenler olsa bile işin realitesi yine görmezden gelinecek takım. galatasaray gibi doğru zamanı bekleyip doğru yükleme yapsa bu sefer taraftarı daha form tutmamış takımdan sezon başında ümidini kesecek. maça gelmeyecek, yönetim istifa diyecek. buna binaen yönetim de 5. haftadan taraftara şampiyonuz dedirtiyor.

    işte sorun da bu. fenerbahçe sadece algılara oynuyor. bir takımı başarılı eden formülü tamamen unutmuş gibiler. bu yüzden 10. haftada şampiyon olduklarını herkesin kabul etmesini isterler. basın ve başka takım taraftarları tamamen günlük yaşadığı için bu sene fener çok başka derler. ama durun bakalım galatasaray'da bir şeyler oturmaya başlıyor dediğinizde fenerbahçe taraftarı çoktan kafasında şampiyon olduğundan dış güçler, saha dışı faktörler masalları ortaya atılır. halbuki kollanan takım kendileridir. bunun bile farkına varmazlar.

    antu'da bir fenerli bu takım nisan-mayıs ayına galatasaray'ın 10 puan önünde girmeden şampiyon olamaz demiş. doğru demiş, çünkü yatırımını bu aylara yapmadın. kendine güvenin yok. oyuncuların bile niye sakatlanıyor biliyor musun, stresten. zihindeki gerilim adeleye yansıyor. başkanın sürekli ortalığı geriyor. takımını saha dışına çekiyor. teknik direktörün hem yetersiz hem de yeterli olsa bile bu sorunların üstesinden gelemez. taraftarın sabırsız, manipüle edilmeye müsait ve ağır travmalara sahip. bütün başarısızlık faktörleri bu camiada toplanmış. şike yapıyorsun ya da aşırı kollanıyorsun, yine yetmiyor. 90 puan topluyorsun, 100 puan toplayan takım var. bu takım lanetli gibi bir şey. eğer algılara değil gerçeklere oynarlarsa bir gün bu lanet kalkacak. ama sanmam, camiada aklı başında kalmış biri göremiyorum çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın