• 6636
    2022-2023 sezonunda 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçı ile z raporları alınacaktır. z raporları alınmadan evvel 12 mayıs 2024 karagümrük galatasaray maçımız var, bizim kafa bir hafta orada olacak, ancak:

    burayı okuyan fenerliler, siz bizim yöneticilerimizi tehdit ederken bunu düşünmediniz mi? ey "öbürünün oğlu" diye konuşan zat ve şakşakçıları, bugünün geleceğini bilmez miydiniz? boyunuzdan büyük işlere girince yiyeceğiniz küsküyü hiç mi düşünmediniz? şu an forumlarda maça çıkmayalım diye konuştuğunuzu hepimiz görüyoruz. hocanız "erkek gibi çıktık oynadık" derken, delikanlılık nedir biz bu adamlara niye delikanlılık dersi vermeye kalktık demediniz mi? o an alkışlarken, bayburtlu tadiclerin tweetlerini hakaretamiz laflarla alıntılarken bugünlerin geleceğini bilmiyor muydunuz? sizle işini 15 dakikada gören adamın karısına kızına dil uzatırken yine eline düşeceğini bilmez miydiniz? 7 nisan 2024 galatasaray fenerbahçe maçından yeni yeni itiraf etmeye başladığınız gibi korktuğunuzdan kaçtığınızı bilmiyoruz mu sanıyordunuz? kadronuzda yer alan icardi'ye yumruk atan varlığınız, şarkı sözlerinin farklı söylendiğini iddia eden gomutanınız, şampiyonluğumuza dil uzatan zatınız sami yen cehennemine çıkmayacak mı sanıyordunuz? kasımpaşa tribününe fare gibi sığışıp ölülerimize söverken yanınıza kalacak mı sandınız? siz burayı trabzon mu sandınız? sahaya yine biri iner de yumruklarız diye mi düşündünüz? beni sev diye hönkürürken, onun sizi seveceğini mi sanıyordunuz? tehditleri, küfürleri, yumrukları savunurken yanınıza kalacağını mı umuyordunuz?

    entry tarihi itibariyle bir daha düzelmemek üzere psikolojinizin tamamen bozulmasına 12 gün kaldı. 12 gün sonra 90 dakika o sahada oynayacaksınız. ne yaparsanız yapın 90 dakika, iddia ettiğiniz gibi erkekçe sahada olacaksınız. dönerken hocanızın deyimiyle "errrkek" kalır mısınız bilemem ama, söz veremiyoruz.

    seneye yine bu tehditleri ve iğrençlikleri savunacaksınız, hiç dönüp kendinize bakmayacaksınız. yine binbir türlü hakaret tehdit yumruk savuracaksınız. bu yüzden yine ecelinizden kaçamayacaksınız. biz kafanıza vurdukça yine öğrenmeyeceksiniz, ve biz artık her seferinde daha güçlü vuracağız.

    hazır olun, o gün için en güzel kıyafetinizi şimdiden düşünün. 12 mayıs 2024 karagümrük galatasaray maçı bitince sizi bekliyor olacağız. selametle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın