• 115
    https://twitter.com/...USwtUv8cwgg&s=19

    --- alıntı ---

    objektif bakış açısıyla, galatasaray benim 25 yıldır gördüğüm en iyi @galatasaraysk . 2000 yılında uefa kupasını kazandığından beri en iştahlı takım, bu bol gollü galibiyetler, bu iyi sonuçlar, bu sahadaki müthiş takım ruhu da bunun bendeki ispatı. gs şampiyon olur ve hakederek olur derim.
    tuttuğum takım @fenerbahce ye gelince, 3 kupanın ikisine çok erken veda edip, cumhurbaşkanlığı kupasında hatalı bir kararla çekilmesi, ligde işin mucizelere kalması, bu travmatik ortam, bu sürekli suçu başkasında aramaca, ama sahadaki başarısız sonuçlarda aynaya bakmamak, iyi gelmedi biz taraftarlara.
    yani, yönetim açısından, şu bir gerçek, 5 yıl da bi yere gelinmeliydi, gelinemedi. herhalde en son suçlu fenerbahçe’ye gönül verenlerdedir…
    “ayna” derim

    --- alıntı ---

    fazıl say'dan beklemediğim bir paylaşımdı. aleyhte şeylerini de genelde buraya taşıdım. bunu da taşımak doğru olacaktır. sonunda birilerinin kral çıplak demesi türk futbolunun gelişimi açısından çok daha doğru olacaktır. fenerbahçe, ali koç vb. şekilde düşünen yapıdan kurtulmadıkça başarıya ulaşması mümkün değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın