• 747
    maçtan taze geldim. bir blog tadında yazacağım bugün.
    maç günü sabah saat 6.00 da kalkmamla beraber 7.01'de komple herkesi araca almış ve izmir bornova'dan marş yapmış bulundum. saat tam 11.33'de aracı vadi istanbul'a park ettim. oradan saat 12.30 da nevizade'ye geçtik. saat 17.30'da stada giriş yaptım. kuzey tribünü blok 107 civarlarında maçı takip ettim. gece 22.30 marş yapıp sabah 05.00 da eve gelebildim.
    ilk önce şunu diyebilirim ki artık statlara sığmıyoruz. komple dolu stat bir de ayakta duran onlarca insan vardı. bana göre 60 bin kişi vardı maçta.
    2005 yılında ilk sami yen'e maça gitmeye başladığımdan itibaren izlediğim en dominant oyuna şahit oldum. ne 11-12 ne 17-18 kadro ve oyunu bu kadar domine değildi. sezon başı ankaragücü maçında nasıl eleştirdiysem bu sefer de çokça övmeye geldim.
    bir takım maçın her anında saha içinde, konsantre ve aç olabilir mi? olabiliyor işte.
    ben yakın tarihte en azından 2010 sonrası diyeyim böyle bir oyun gücü görmedim. set var, geçiş var, ön alan baskısı var, duran top var, istek var, gol var, savunma var.
    öncelikle okan hocaya sonra da bu oyuncu grubuna dün gece için teşekkür ediyorum. bordeux maçı dahil istanbul'da izleyip de en zevk aldığım maç oldu.
    bir kere o bülent'in muşmulaya dönüşü hazzımı arttırdı. gurme tayfa bilir. gol yesen de o tribündeki sinerji hiç düşmüyorsa işte oradan artık kaçış yoktur demektir.
    yolun sonu göründü. ancak konsantrasyonumuzu bozmak yok. 2 şer odağı kaldı dağıtacağımız. biri bölüm sonu canavarı diğeri de balçıktan yapılan ork.

    https://gss.gs/4oD.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın