resim
Hasan Arat
Görev:Başkan
Takım:Beşiktaş
Yaş:64
Uyruk:Türkiye
  • 191
    çok büyük amatörlük. sanki yıllardır futboldan uzak kalmış hiçbir şeyden haberi yok gibi. belli ki dünya futbolunu da takip etmiyor. takımı emanet ettikleri futbol aklı gerçekten de çok çağ dışı. aktif olarak futboldan uzak kalmaları aynı zamanda takip etmelerini de engellemiş.

    bjk devre arasında çok ciddi para harcadı. büyük bir akıl tutulması. taraftardan çekinilip bu paralar verilir mi? gideceksin üç dört tane sağlam oyuncuyu kiralayacaksın, sezonu bitireceksin.

    bu oyunculara bu paralar verilir mi? city’nin aldığı arjantin’in gözdesi on numara için pahalıya mı alındı diye düşünülürken sen yarısından fazlasına muci’yi aldın. psg’in aldığı gelecek vadeden brezilyalı ön libero ile neredeyse aynı miktara musrati alındı.

    baştan kadro kurmak rekor paralar ile oyuncu almak değildir. öyle olsa bile adı sanı bilinmeyen oyunculara verilmez. a milli ve u21’den ikişer oyuncu alırsın. üç dört tane scout transfer yaparsın. iki tane de tecrübeli oyuncu alıp omurgayı kurarsın. bütün bunları da yazın yaparsın.

    hasan arat çok acemi. futbol konusunda bilgili olduğunu sanmıyorum. tekrar seçilmesi zor gibi. futbol dünyasından zamanı gelince çekilecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın