resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 6285
    kendisinin baskanlik donemi tayyip erdogan’in ben artik fenerbahceli degilim aciklamasiyla fiili olarak olmasa da gayriresmi sona ermistir.

    kendisi zeka geriligi olan bir kibir abidesi olarak zaten kazanamayacagi kadar cephe acmisti, butun nefretleri de uzerinde toplamisti ama cumhurbaskaninin fenerbahceliliginin golgesi bile ali koc’un bitirilmesine engel oluyordu. tayyip erdogan da ali koc’u ve dolayli olarak fenerbahce’yi her iki secim oncesinde karsisina almak istemiyordu. secimler bittikten sonra artik boyle bir seye ihtiyaci kalmadi ve bunu bitirin (kibarcasi:) talimatini dolayli olarak vermis oldu. bundan sonra degil kolay penalti hakkiyla penalti bile kazanabileceklerini sanmiyorum zaten ligin de ciddi puan farkiyla bitecegini dusunuyorum. ozetle artik sampiyonuz arkadaslar *

    ama ben ali koc’un bu hikayeyi boyle bitirmek isteyecegini sanmiyorum ileride bir gun mutlaka tekrar baskan olmak isteyecektir. he bundan sonra gelecek olan baskan cok basarili olursa belki isi zorlasabilir ama acikcasi fenerbahce’nin kisa-orta vadede bugunlerini bile arayacagini dusunuyorum. yeni baskan tum gelirleri temlikli sponsorlari cekilmis eli kolu baglanmis bir fenerbahce bulacak.

    gule gule megafon reyis, seni, organize kotuluklerini ve ahmakliklarini hic ozlemeyecegiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın