• 174
    fenerbahçe'nin çıkıp çıkmayacağını merak ettiğim karşılaşma. ali koç tamamen başkanlığının devamını düşünüyor. yaptığı saçmalıkların da harcadığı paranın da attığı iftiraların da tek sebebi bu. bizim farklı galibiyetimiz de onun başkanlığının sonu olur. süper kupa maçına bir bahane buldu, avrupası vardı ligi vardı elinde. şimdi onlar olmayabilir. bana bu maça da ligden çekilme senaryosuyla gelebileceklerini düşündürtüyorlar.

    bu maça galatasaray 4 puan farkıyla gelir, bu maçla galatasaray şampiyonluğunu ilan etmeye kalkarsa bu durum ali koç'un kabus senaryosu olur. çünkü galatasaray aylardır bu maçı bekliyor. kaçarı yok, çok pis yeneriz.

    galatasaray bu maça şampiyonluğunu ilan edip çıkarsa ali koç bu maça kesinlikle çıkar. galatasaray'ın rehavetinden faydalanıp bu maçla şampiyonluğu unutturmaya çalışabilir. eğer olur da yenerlerse taraftarını çok iyi uyutur.

    ben bu maçı tam da 4 ya da 5 puan farkıyla oynamak isterdim. bizim için en ideal senaryo bu. ama karşımızda sportif olarak rekabet eden bir takım yok artık. her türlü pisliği düşünecekler, sandığımızdan çok daha korkaklar, bunları da es geçmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın