• 3388
    servet yardımcı dediğimiz şahsiyet yıllardır federasyonda görev yapıyor. ülke futbolunun kötüye gittiği ve kötü yonetildigi aşikar iken, bu süreçte payı olan birisinin tff başkanlığı için düşünülüyor olması tam bizim ülkemizde yaşanacak bir olay! bununla birlikte, bizim için sanıldığı kadar kötü, daha doğrusu mevcut durumdan daha kötü, bir durum yaşayacağımızı sanmiyorum. zaten yıllardır, bizim aleyhimize el altından calismamis mıdır bu sahis sizce? bakın, ahmet ketenci'si olsun, ali koç'u olsun, devlet başkanı recep tayyip erdoğan olsun, bir çok siyasetçisi, zengini ve önemli konumda olan kişisi zaten ya suyun öte yakasının üyesi ya da onların menfaati için çalışan destekçisi. hal böyleyken suyun öte yakasının yaşadığı rezillikler ortada. üstelik yıllardır tff baskanlari ve kurulları fb-bjk lobisi ağırlıklı oluyor.

    geçmiş yıllarda gizli saklı, bu sezon ise daha bariz şekilde yapmaya çalıştıkları işleri, önümüzdeki yıl göstere göstere yaparlar diye korkuyorsak, bunun bir tık ötesi uefa'da şikeden hüküm giymek olur. çünkü 2011 yılında yaptıkları şikeyi örtbas etmek için sarilacaklari bir fetö kılıflari da yok artık.

    bu sene kritik öneme sahip. gerçi her sezon aynı şeyi söylüyoruz ama bu sezon durum hakikaten böyle. dedikodu gazetesi ali koç için, artık kulübü bu mali şartlarda kendisinin dahi döndürmekte zorlandığıni yazmadı mi! bu sezon elde ettiğimiz müthiş kârlarda ana pay cl arenasiydi. cl sayesinde 35 milyon euro katılım payı + 30 milyon euro sacha boey satışı + tribün geliri + mağazacikik geliri elde ettik. üstelik bir çok oyuncuyu bu koz ile transfer edip bir çoğunu da vitrine çıkardık.

    hiç sağa sola bakıp dikkat dağıtmadan ligi şampiyon tamamlayıp, o cl katılım biletini almalıyız. gerisi bu sezondan çok daha iyi olacak. sonrasında lig şampiyonluğuna ihtiyacımız bile olmayacak belki. belki de sadece cl'ye katılım yeterli olacak.

    hazira dağ dayanmaz. koc'ta olsanız, demirören'de olsanız, taşıma suyla değirmen dönmez!
App Store'dan indirin Google Play'den alın