• 49
    galatasaray’ın transfer bütçesi her sene biraz daha büyüyor ve elinde para edebilecek çok fazla genç oyuncusu bulunuyor. daha da iyisi bankalar birliği anlaşmasından da çıkabilecek duruma geldik.

    erden temur’u çok seven biri olarak söylüyorum ki artık daha profesyonel hareket etmeliyiz. içinde bulunduğumuz sene yaşadıklarımız bunun en büyük örneği.

    şimdiden bir futbol direktörü ile anlaşıp, alırken de satarkende daha profesyonel bir yaklaşım sergileriz umarım. icardi ile süre paylaşabilecek genç bir hücum oyuncusu şart mesela. doğru 10 numara galatasaray’ın oyununu arşa çıkartabilir. okan hoca sisteminde hücum pres ve ileri kanat oyuncuları çok değerli, doğru isimler ile müthiş bir hücum takımı ortaya çıkabilir. doğru 8 numarayı ne zamandır bulamadık, sol beki bulduk derken sağ bek gitti, yerini dolduramadık. önümüzde muslera gidişi görünüyor, yerini doldurmak için profesyonel yardım şart, yoksa karanlık yıllara geri dönebiliriz.

    bu sene ligi nasıl bitirirsek bitirelim, doğru hamleler için çok kritik bir senedeyiz, arayı açıp türkiye’nin bayer münih’i mi olacağız, yoksa yine 3 büyükten biri mi olacağız bu sene belirlenecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın