• 333
    fenerbahçe'nin dört gün sonra oynayacağı 11 nisan 2024 olympiakos fenerbahçe maçı nedeniyle maça u19 takımı oyuncularıyla çıkacağı maç.

    avrupadaki diğer takımlar bugün maçlarını oynadılar. ve iki müsabaka arasındaki maçları ertelendi. bunlara da federasyon tarafından 14 nisan 2024 karagümrük fenerbahçe maçının ertelenmesi teklifi yapıldı ancak kabul etmediler.

    hiç şüphem yok ki; eğer fener dört gün sonra deplasmanda kötü bir sonuç vs alırsa, utanmadan sıkılmadan federasyondan karagümrük maçının ertelenmesini ister. ciddiyim bunu isterler ve yüzleri kızarmadan ülke puanı, temsili edebiyatı yaparlar.

    yaklaşık yarım saat sonra maç başlayacak ve bu kulübün şımarık başkanı ne planladıysa kimse bilmiyor. ilk düdükle birlikte sanırım sahadan çekilecekler. farklı bir senaryoyu düşünmek istemiyorum.

    bu maçın önemini ve geçtiğimiz sezonun finalinin bir türlü oynanamama rezaletini bir kenarı bırakırsak, yaptıkları bu şımarıklık ve saçmalığın sonucunda avrupadan da elenirlerse, işte o zaman öyle bir dalga konusu olacaklar ki, ben şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum.

    korkaklar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın