• 8512
    ligden çekilme ihtimali yüksek ihtimalle blöf olan camiadır. hele ki sağda solda söylendiği gibi başkanları bu karar için üyeleri dolduruyorsa, galeyana getiriyorsa bilin ki büyük bir nane yemişlerdir. anadolu takımlarına verilen teşvik primleri ayyuka çıkmış ve yırtamaz hale gelmişlerdir. teşvik primi vermenin cezası alt lige düşürülme, tazminat ödeme ve alt lige en az 12 puan silmeyle başlamaktır.

    tff ve mhk sezon başından beri arkandayken, ulusal-dijital bütün basını ele geçirmişken, liderin sadece 2 puan gerisinde ve ts deplasmanını atlatmışken, eğer olur da çekilirlerse tekrardan kanıtlı şaibeye bulaşmış oldukları tescillenmiş hale gelecektir.

    ali koç şimdiye kadar hep ters psikoloji mantalitesini uyguladı. hakemlere de, tff’ye de, hatta devlet organlarına da hak yedikten sonra haksızlığa uğramış gibi davrandı. en sonki basın toplantısında bir ifadesi dikkat çekiciydi. “devlet galatasaray’a operasyon yapacak”. bu konuda bile ters psikoloji yapan ali koç, eğer olur da gerçekten takımı ligden çekerse, devlet tarafından zaten operasyon yiyip büyük cezalara maruz kalacağını bildiği için yine mağdura yatacaktır.

    2023-2024 sezonunun tarihin en şaibeli sezonu olduğuna dair hemen hemen herkes hemfikir. mutlaka bir yerlerde pot kırdınız. bundan sonra kurtuluşunuz yok. ne yaparsanız yapın 2011’deki gibi yırtamayacaksınız. artık her şey ayan beyan ortaya çıkacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın