• 1029
    şampiyonluk yolundaki en epic ve hafızalara kazınan maçlarımızdan biri olmaya şimdiden aday.
    maçı izlerken 77. dakikada savunma arkasına atılan topta barış alper'in ıskaladığı o topta "eyvah" çekmiştim ve hemen akabinde de golü kalemizde görünce dünya başıma yıkılır gibi olmuştu lakin takımın bu gol sonrasında hızlı bir şekilde reaksiyon koyduğunu görünce de iyi ki o golü yemişiz diyorum. çünkü hemen akabinde müthiş bir geri dönme isteği ve azmi ortaya koyduk ki kasımpaşa gibi rakibe karşı, normal sürenin bitimine 12 dakika kalmışken ve 3-2 gerideyken bunu yapmak kolay değil. üstelik 2 kez öne geçtiğiniz maçta geri düşmüşseniz...

    fakat takım bu isteği gösterdi ve maçın kırılma anı da zaha'nın penaltı ve kırmızı kart aldırdığı o pozisyondu. icardi penaltı için topa gelirkenki gerginliğimi şu an kelimelere bile dökemiyorum ama penaltıyı kaçırdığında icardi'nin bunu telafi edeceğinden adım gibi emindim. nitekim önce icardi, sonra da carlos vinicius'un golleriyle imkansızı mümkün kıldık ve zorlu kasımpaşa virajını 3 puanla geçtik.

    sonradan oyuna giren zaha ve ziyech'in ciddi fark yaratan performansları bizim için önemliydi. mertens ve barış alper de maçın yıldızlarındandı. kerem demirbay'ın topun gelişine sol ayağıyla vurduğu ve kalecinin çıkardığı top gol olsa puskas yılın golü ödülüne şimdiden aday olabilirdi.

    kalan fikstürümüze baktığımda alanyaspor deplasmanı ile beraber en çekindiğim maçtı ve 4-3'lük galibiyet ve 3 puanla ayrıldık. okan hocam'a ve takıma teşekkürler!
App Store'dan indirin Google Play'den alın