• 20
    hak yiyenlerin arsızlığından bıkmış bir yazar.

    entrysinden alıntıladığım kısmında kendisine o kadar hak veriyorum ki, birebir aynı duyguları aynı cümlelerle en az son 10 haftadır kendime söylüyorumdur.
    ama tek bir farkla. bu hak yiyenlerin en büyük arsızları fener camiası.

    başkanından temizlikçisine. eğer kendisiyle aynı maçları izliyorsak, sırf zengin çocuğu, türkiyenin önde gelen ailesi diye satın almadığı insan kalmadı süper ligde. elinin değip de dokunmadığı, etkisi altına almadığı kurum kalmadı. göz göre yapılan hakem hataları, sahadaki hakemin müdahale edemediği yerlerde devreye giren var odaları, hatta devreye girmeyen var odaları da dahil olmak üzere tüm hak yemeler kimde tekrar bir kontrol etmesini tavsiye ediyorum.

    üstüne üstlük göz göre göre haksız alınan puanlar sonrası yüzsüzce çıkıp haklarının da verilmediğini iddia edenler de yine kendileri. ki son 17 mart 2024 trabzonspor fenerbahçe maçında 2 gol öncesinde de faul çalınabilecekken ki birinde direk fotoğraf karesi var, halil umut melerin gözünün önünde olan faulü çalmadığı gibi var da çağırmadığı durum varken, çıkıp yine mağduru kendileri oynayabiliyorlar.

    böylelikle "hak yiyenlerin arsızlığı" kavramını iyice bir oturtmuş olalım.

    evet tabiki sahaya taraftar inmesini, futbolcuya saldırmasını doğru bulmuyorum ama "hakemler de insan onlar da hata yapabilirler" diyip peşine 15 takımı takıp bildiriye imza atan bir camia da, ellerinden şikeyle olduğu ispatlanan bir şampiyonluk aldığın takımın sahasının ortasında, bilerek, isteyerek, tahrik ederek şampiyonluk kutlar gibi kutlamamalısın. taraftar da insan ve insalar da hata yapabilir o zaman. mert hakanın gol sevincinden pek bir farkı yok yani ki belki daha ağırı. pollyannacılık oynamaya gerek yok.

    bunların dışında galatasaraylıdır fenerlidir bilmem, ama madem etiyle kemiğiyle bıktı, bazı değerleri doğru bir zemine oturtup değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum. başta da bahsettiğim gibi ben de etimle kemiğimle bıktım bu camianın haksız kazançlarından, 1-2 değil 20 maçtır kollanmasından bıktım ve ilahi adalet tecelli etmesini bekliyorum ama geciktikçe orda bile mi şike yapıyorlar diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.

    --- alıntı ---

    allah belanızı versin ne diyeyim.
    etimle kemiğimle nefret ediyorum artık bu ülkedeki cehaletten, zorbalıktan, hak yiyenlerin arsızlığından.

    --- alıntı ---

    (bkz: #3885663)
App Store'dan indirin Google Play'den alın