• 63
    fenerin kazanma ihtimalini zor gördüğüm mücadele. sebeplerine gelirsek;

    1) ülke futbolunda trabzon lobisi diye bir gerçek var. sezonun ilk yarısındaki fb-ts maçından sonra mete kalkavan düdük astı. aynı şey bizim başımıza gelse düdük astıracak gücümüz olmadığı için birkaç maç sonra aynı tas aynı hamam devam ederdi. o yüzden trabzon’da maça çıkacak bir hakem kolay kolay trabzon’u doğrayamaz.

    2) fener bu maçı alır diyenler sanırım feneri yeterince takip etmiyor. hakemsiz kasımpaşa ve pendik takımlarını bile yenemeyecek kadar bitik bir halde fb. bence avrupa maçı yanıltıcı oldu çünkü baskı yedikleri an golü buldular ve maçın tüm çehresi değişti. fener fizik olarak bitik seviyelerde.

    3) her ne kadar 3-0’lık maç feneri avantajlı kılsa da avrupa’da tamamen rotasyon yapamazlar. yaptıkları an hele ki ilk yarı geri düşerlerse tur sıkıntıya girebilir malum kadıköy’de etkili oynayamıyorlar. o maçta oynayan oyuncu da 3 gün sonraki trabzon maçında yorgun olacak.

    4) trabzon fenere hep kaybeder gibi bir kanı hakim, iki takım arasında oynanan son 10 maçta trabzonun 6, fenerin 3 galibiyeti var. son yıllarda trabzon fenere hep ters gelmiş. avni aker dönemleri bitti.

    5) avcı iyi bir analist. fenerin birkaç yaptığı iyi şey var, onlara önlemini alacaktır. fenere ligdeki tek mağlubiyetini yaşatan hoca olarak ikincisini yaşatıp kulüpte sonsuz kredi kazanmak isteyecektir.

    sözün özü fener bu maçta patlar diyorum. ha patlamadı, bir şekilde kazandı. kadıköyde oynanacak bir sonraki adana demir maçı bile fener için potansiyel puan kaybı riski taşıyor. yani biz kazanmaya devam edelim, bunların şu 2 maçtan 6 puan çıkarma ihtimali yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın