resim
Kerem Demirbay
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.83
Uyruk:Almanya
  • 1609
    valla son dönemde her maçtan sonra övdüğüm bir futbolcudur kendisi. bugün canlı canlı da gidip yerinde görünce iyice emin oldum. almanlar gibi her kuruşuna aşırı dikkat eden, futbol endüstrisinde asla ama asla aşırıya kaçmadan harcama yapan bir millete 32 milyon euro bonservis ödetmiş bir topçudur demirbay. yine bize gelmeden önce leverkusen'e tarihinin en özlenen şampiyonluğunu getirmek üzere olan müstakbel liverpool teknik direktörü xabi alonso'nun süre verdiği oyunculardan biriydi. bu sene de kalsa kalırdı bence ama yedek kalmak istemediğini tahmin ediyorum.

    bir kere renktaşlara tavsiyem, demirbay'ı son dönem selçuk inan'ına benzeten yorumculardan acilen kurtulmalarıdır. 2-3 maç sendeleyince çöp transfer çekenleri de gelecek dönemde dinlemesinler.

    adamın vücut çok fit. hareketli. box to box oynuyor. şutu var, duran topu var. gelecek sezon da kadroda rahatça yer bulur hatta 10 numaraya geçebilir mertens baba bırakırsa... hiç küçümsememek lazım, arkasına taş gibi bir 8 numara alıp öne atıp rahatça kullanırız. o rolü de becerir.

    bugünkü resital için ayrıca teşekkürler demirbay kardeş.

    (bkz: 8 mart 2024 galatasaray çaykur rizespor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın