resim
Sacha Boey
Takım:Bayern
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 4334
    futbol, sadece yetenekle değil, aynı zamanda azim ve tutkuyla da ilerlenen bir yoldur. galatasaray taraftarı bunu bildiği için azimli olan oyuncuları hep çok sevmiştir. boey'in bu yolculuğunda gösterdiği olağanüstü azim ve çalışma hırsı, hepimiz için ilham kaynağı oldu. bir yıl gibi kısa bir sürede, sadece sahadaki başarılarıyla değil, aynı zamanda eğlenceli kişiliği ve taraftarlarla kurduğu derin bağlarla da kalbimizde özel bir yer edindi.

    defansif meziyetleri, takımımızın savunmasına büyük katkı sağladı bugüne kadar. maçların en kritik anlarında bile takımımıza güven kaynağı oldu. zaten bu sebeptendir ki bayern kendisini bir an önce bitirme çabasına girdi ve bitirdi.

    seninle geçirdiğimiz bu kısa süre, kalbimizde silinmez izler bıraktı. bu sadece taraftar özelinde değil, eminim ki takım arkadaşlarında da iz bırakmıştır. gittiğin yerde de aynı azim ve başarıyla devam edeceğine şüphemiz yok aslanım. seni izlemek, hepimiz için bir ayrıcalık ve gurur kaynağıydı.

    futbolculuk kariyerinde yeni başlangıçların olsun. seni sahada izlemek büyük bir zevkti ve gelecekteki başarılarını da aynı heyecanla takip edeceğiz. kalbimizdeki yerin her zaman korunacak. seni çok özleyeceğiz. hoşçakal gölge adam...
App Store'dan indirin Google Play'den alın