resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 2913
    sakatlanmadan önce formsuzdu hepimiz kabul ediyoruz. hatta sezon başı yaşadığı sakatlık onu mevcut formundan da geri götürmüştü. ancak hem kerem demirbay hem ndombele hem de kendisi orta saha rotasyonunda lucas torreira'nın partneri olma konusunda çok fazla süre paylaştılar ve hiç biri tam olarak daimi oynayamadı ki en az sergio oynadı.

    ndombele direk konu dışı benim gözümde çünkü geldiği gün zaten kötüydü, şu an daha da kötü durumda. bir de kendisi kiralık.

    demirbay ise sergio'ya göre biraz daha hareketli ancak daha fazlası değil. hatta sergio'nun uzun ters topları kendisinde yok maalesef ve oyun içinde çok dalıyor, konsantrasyon kaybı yaşıyor.

    sergio hem lider bir oyuncu hem de torreira ile azımsanamayacak bir uyumu var. takım hafızası var. sergio oraya konulduğunda çevresinde geçen seneki takımdan bir sürü oyuncu oluyor. istikrar konusunda çok iyi değildi evet ama merkezde topun da kıymetini bilen bir oyuncuydu bana göre ki ceza sahasına koşu atması da bir artısı. demirbay daha az yapıyor bunu.

    döndükten sonra nasıl katkı verir bilemiyorum ama portekizliyi de özlediğimiz bir gerçek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın