• 2418
    bütün branşlarda kurulan kadrolar/yapılan transferler harcanan bütçelere göre rezalet.
    erkek futbol takımı* haricinde hoca seçimleri facia.
    her branşta hakemlerin maçlardaki skandal kararlarına karşılık ses çıkartan kimse yok, yapılan göstermelik açıklamalar kendi taraftarının bile desteğini almaktan aciz.
    futbol federasyonunun atamaları, bize verip rakiplere vermediği cezalar veya indirimlerle iyice gözlerine soka soka dalga geçiyorlar ama hala ses yok.
    gayrimenkul projeleri dediler, söyledikleri takvimde giden bir tane proje yok, salon ne olacak bilen yok; kemerburgaz'a taşınma sürekli erteleniyor, oraya geçemezsek florya inşaatı başlamayacak ve tek amaçları olan bankalar birliği anlaşmasından çıkamayacağız.
    her ne kadar bu seneki transferler yüzünden eleştirsem de yönetimdeki belki de tek çalışan, hakkımızı arayan yönetici erden timur küstürüldü; transferden el çektirildi deniyor. (bu sezonki transferleri eleştirdim ama erden timur yerine transferi cenk ergün yapacaksa mevcut kadroyla gidelim daha iyi, zira başka satılacak arsa kalmadı)
    zaten erden timur hatrına gözümde biraz sempatiniz vardı, bu yıl onu da kaybettiniz.
    umarım seçime kadar olan sürenizi bile tamamlamadan gidersiniz.

    ekleme: fenerbahçe stadında tribünlerle bir olup sana küfreden gözlemci veya futbolcularına 'bana da mı krampon fırlatacaksın' ; 'go lan' diyen hakem hala maçlarına atanıyor, puanlarını çalıyor ikisine de görevini bıraktıramıyorsun.
    bütün kurulların başında lefter'den fanatik fenerli yöneticiler var, istedikleri gibi at koşturup üstüne de hala mağduru oynuyorlar, ne bu fanatikleri yerinden edebiliyorsun ne algıyı yönetebiliyorsun.
    her ortamda seni türlü türlü terör örgütleriyle bağdaştıran 'platin sponsor'lara karşı elinde kanıt da varken asıl fetöcü kim diye sesini çıkartamıyorsun.
    içeride-dışarıda senin kurucuna her maç küfrediliyor sen gidip onların başkanlarının mezarını ziyaret ediyorsun.
    deplasmanda taraftarına türlü insanlık dışı muameleler yapılıyor tek kelime etmiyorsun, bekliyorum ki ikinci yarıdaki maçta aynısını yapsınlar.
    beyler eğer başka ajandalarınız varsa, eğer birtakım maddi kaygılar yüzünden veya karşı tarafın başkanının soyadından dolayı galatasarayımızın hakkını aramaktan çekiniyorsanız bari bu işi layığıyla yapabilecek insanlara bırakın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın