resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9273
    kendisi çok başarılı bir teknik direktördür ve galatasaray'a doğru oyunu oynatıyor. tek problemi değişiklik konusunda geç kalması. sürekli oyuncular hazırlanırken gol yediğimizden şikayet ediyor ama demiyor ki o zaman devre arası değişiklik yapayım. ilk yarıda bariz kötü oynayan oyunculara sürekli ikinci yarı bir 20 dakika veriyor, bunu yapmayı bırakması lazım.

    kapanan takımlara karşı açma konusunda genel bir sorun var. ama bunun zamanla ve transferle çözülebileceğine inanıyorum. angelino bence bunun için bir denemeydi ama tutmadı. kopengah maçında orta açarak çözmeye çalıştı ama beklerimiz orta açma konusunda berbat özellikle boey. icardi'nin zıplayacak ya da havadan gelen topu yakalayacak hali yok. bunları kopenhag'ın fizikli oyuncularıyla birleştirince orta açma fikrinin işlemeyeceğini anlaması ve farklı bir şeyler denemesi gerekiyordu. mesela uzaktan şut denenebilirdi ama ısrarla bunu yapmadık hatta ceza sahası içinde bile şut çekmedik. bu hoca açısından kötü bir görüntü çizdi ama tek maçla haftalardır oynanan güzel oyunu silip atmayı saçma buluyorum.

    kısacası okan buruk kesinlikle kalmalı. kendisinin zamanla bu problemleri de çözüp galatasaray'a bir avrupa getirme şansı olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın