resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8997
    bayern, united ve kopenhag'ın bulunduğu grupta liderliği garantilemedi diye olsa gerek sözlük tarafından eleştirilen yeni nesil imparator.

    herkes çıkardığı 11'i eleştirmiş ama kimse united'ın 3. gol haricinde net bir pozisyonunun olmadığından bahsetmemiş. üstüne kimse galatasaray'ın net pozisyonlara girdiğinden, seyir zevki yüksek bir şampiyonlar ligi maçı izlettiğinden ve sinmeyip aslanlar gibi mücadele ettiğinden de bahsetmemiş.

    eylül başında kopenhag mı üçüncü olur yoksa biz mi, sorusuna korkudan cevap veremeyen tipler bugün hocayı tercihleri hasebiyle eleştirirken önce şunları düşünsün,

    1. galatasaray bu gruptaki hiçbir maçın hiçbir anında ezik bir oyun oynamadı, rakiplerine kök söktürdü, her geri düştüğü maçta geri dönecek karakteri koydu ortaya.

    2. sizler galatasaray'a bu grupta 3.lüğü bile zor yazarken hocanın kafasında hep gruptan çıkmak vardı ve bu mantaliteyi sahaya yansıttı.

    3. galatasaray avrupada tekrar başarılı olmak istiyorsa, bir his takımı olmanın gerekliliğine binaen inançlı, mücadeleci, hırslı ve teknik bilgiye haiz bir profilde hocayla bu amacına ulaşacaktır. prandelli, hamzaoğlu, tudor gibi korkak hoca profilleri ile avrupada hep tokat yedik, artık özümüze dönmek özden gelen bir hocayla mümkün ancak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın