• 88
    okan hoca şu ana kadar sert rotasyon hiç yapmadı, yine yapmayacağını düşünüyorum. ancak barış alper, oliveira ve kazımcan'ın bu maçta oynaması gerektiğini düşünüyorum.
    kerem milli maçlarda da dinlenme fırsatı bulmayabilir. ayrıca yeni mevkisinde çok eforlu oynuyor. artık yorgunluğunun gözüktüğü kanaatindeyim. kendisinin yerine mertens ya da barış alper bu maçta oynayabilir. ilk tercih barış alper.
    oliveira da bu maçta düşünülebilir. kaan da torreira da çok zorlu bir maçtan hırpalanarak çıktılar. bence orta sahada taze bir kan şart. ayrıca bu maçta kendisinin diyagonal pasları oldukça iş yapabilir. ah bir de biraz istikrarlı oyuncu olsa. inşallah gününde olur.
    kazımcan da bu maçta düşünülebilir. inşallah o da gününde olur. henüz sezona ısınamayan oyuncularımızdan birisi.
    maçın mersin'de oynanmasından dolayı yarı yarıya galatasaray tribünü olur gibi. herkes çok zor maç bekliyor. bu yüzden ben kolay maç bekliyorum. ayrıca takım kadar taraftar da yoruldu. fazla strese gerek yok, hala yüksek kalitemiz var, tribün desteği daha iyi olacak. maçı erkenden koparmak lazım. al 3 puanı, at fener'i ateşe. inşallah her şey dilediğimiz gibi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın