• 106
    gündemimizde yaptıkları yüzsüzlüklere hala bazen şaşırıyoruz ama şu kupa ile yaptıkları utanmazlığı ve arsızlığı gördükten sonra uzun süredir hiç bir şeye şaşırmıyor olmamız lazımdı.

    rezillikleri o kadar büyük ki sessiz kalıp unutturmaya çalıştıklarında bunların birer vesikaya dönüşeceği bilinciyle inanılmaz bir manüpilasyon yapıp bunları gurur kaynağı !? gibi göstermeye çalışıyorlar.

    3 temmuz gibi lig tarihinin en büyük kara lekesini her sene “komplodan yırttık” diye kutluyorlar.

    12 mayıs 2012’de kupayı son maça getirtmek için her şeyi yaptıktan sonra planlar götlerinde patlayınca, stada ateşe verip, benzin istasyonunun hemen yanında polis arabalarını ters çevirip kundakladılar ve binlerce insanın hayatını tehlikeye atan bir terör eylemi yaptılar. benim taraftarım bunu yapsa, artık futbolla işim kalmaz, kendimi curlinge falan adardım. o gecenin lafı açılsa kilometrelerce öteye kaçmaları gerekirken bunlar ise her yıl bu rezilliği anıyorlar.

    yalanın kurum kültürü haline dönüşmüş camia tarafından işte aynı psikolojiyle utançtan yerin dibine girmeleri gereken, vatan hainliğine varacak bu kupayı, milli mücadele ile yan yana anmanın şehitlerin kemiklerini sızlatacağı maçı şanlı bir zafer gibi anlatıyorlar.

    neresinden tutacaksın, kime neyi anlatacaksın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın